Search

شنبه 26 خرداد 1403

منو

مواد اولیه آزمایشگاهی






قيمت:   ۰ تومان

مواد اولیه آزمایشگاهی » مواد اولیه آزمایشگاهی

الانتوئین محصول چین در بسته بندی 25 کیلویی تناژ موجود جهت استعلام قیمت و دریافت برگه انالیز با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید 09122967819 مدیر فروش محمد عوایدی

آلانتوئین چیست؟

آلانتوئین از ریشه گیاه کامفری استخراج شده است، یک ماده غیر تحریک‌کننده است که پوست را نرم و محافظت می‌کند. با داشتن توانایی کمک به بهبود و التیام پوست و تحریک رشد بافت جدید، همه جوانب عالی برای نگه داشتن پوست را داراست. این ماده به طور مؤثری نرم‌کننده و به محافظت از پوست کمک می‌کند، و برای پوست‌های حساس که نیاز به کمی TLC اضافی دارند، مناسب است.

خوب است بدانید آلانتوئین:

  • تسکین‌دهنده و غیر تحریک‌کننده است.
  • از بازسازی سلول پشتیبانی می‌کند.
  • پوست را نرم می‌کند.
برنامه‌های کاربردی: لوسیون‌ها، کرم‌ها، محصولات ضد آفتاب، شامپو، شستشو پوست سر، محصولات مراقبت از لب و کودک.آلانتوئین (Allantoin) یک ترکیب نیتروژن‌دار طبیعی است که به عنوان عامل تهویه پوست استفاده می‌شود.
به صورت پودری و کریستالی به رنگ سفید و تقریباً بدون هیچ بویی وجود دارد و دارای حلالیت در آب نیز می‌باشد.این ماده به طور طبیعی در گیاهان وجود دارد و در گذشته فقط از گیاهان گرفته می‌شد اما در سال 1935 فردی به نام رابینسون موفق به جداسازی آلانتوئین از حیوانات شد و باعث شد امروزه این ماده از حیوانات اکثراً پستان‌دار مانند گاو استخراج شود در واقع از اسید اوریک موجود در بدن این حیوانات آلانتوئین گرفته می‌شود.
نکته‌ی جالب توجه این است که این ماده به صورت غنی در بدن خود انسان نیز وجود دارد و در خون یک انسان کاملاً سالم به طور متوسط غلظت پلاسمایی الانتوین حدود 2-3 میلی‌گرم در هر لیتر است و در هنگام فعالیت و تحرک غلظت پلاسمایی آلانتوئین به سرعت به حدود دو برابر افزایش می‌یابد.
چون الانتوین یک عنصر طبیعی موجود در بدن انسان است، به طور کلی به عنوان یک ماده ایمن برای انسان شناخته شده است.به طور خاص، الانتوین یک اسید گلیکول اکسید است که از اسید اوریک تولید می‌شود.آلانتوئین به صورت پودری به تولید می شود و در بسیاری از کرم ها مانند مرطوب‌کننده‌ها، لایه‌بردارها و ماسک‌ها یافت می‌شود. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد با مرطوب کردن و از بین بردن سلول‌‎های مرده پوست و حفظ آب منجر به مرطوب شدن پوست می شود.

مشخصات فنی

پودر سفید محلول در آب – 1 گرم تا 199 میلی لیتر محکم بسته و به دور از گرما و رطوبت مستقیم نگهداری شود.

راهنماهای استفاده

*برای اطمینان مقدار 0.1 تا 0.5٪ از آن را در  دمای اتاق به آب اضافه کنید، سپس به 130 درجه گرم کنید.

آلانتوئین چگونه به بهبود ظاهر پوست کمک می کند؟

این ماده چندین مزیت بالقوه در ظاهر پوست دارد.

مرطوب‌کننده بوده و آبرسانی می‌کند

آلانتوئین به عنوان نرم‌کننده برای محافظت از پوست در برابر از دست دادن رطوبت در هوا عمل می‌کند. نرم‌کننده‌ها به جلوگیری از از دست دادن آب ترانس اپیدرمال یا TEWL کمک می‌کنند تا مانع پوستی سالم داشته باشید.

حفظ مانع پوستی سالم از پوست در برابر مواد حساسیت‌زا و باکتری محافظت می‌کند. ایجاد اختلال در سد طبیعی پوست با مواردی مانند اگزما، درماتیت و پسوریازیس مرتبط است. به حفظ محتوای آب پوست کمک می‌کند و به پوست شما ظاهری شبنم و چاق می‌دهد.

لایه‌برداری می‌کند

از مزایای دیگر آلانتوئین توانایی آن در لایه‌برداری نرم پوست است. لایه‌برداری ملایم به کاهش پوسته پوسته شدن و خشکی پوست کمک می‌کند تا از استفاده بیشتر از سایر محصولات مراقبت از پوست جلوگیری کند. لایه‌برداری همچنین با از بین بردن سلول‌های مرده پوست به بهبود بافت و سطح رطوبت پوست کمک می‌کند.

آرام می‌کند

آلانتوئین همچنین ماده آرام‌بخشی به تسکین و محافظت از پوست کمک می‌کند. مکانیسم عملکرد پیشنهادی آن این است که به محرک‌ها تحریک‌کننده متصل و تشکیل می‌شود. این مانع از این می‌شود که فرصتی برای ایجاد حساسیت یا تحریک ایجاد کنند.

بهبود التیام و زخم

چند مطالعه شواهدی را ارائه داده‌اند كه نشان می‌دهد آلانتوئین می‌تواند در بهبود و كاهش تحریک نقش داشته باشد. چند تحقیق توانایی این ماده را در بهبود ظاهر زخم بررسی کرده‌اند. تصور می‌شود که از طریق فراهم آوردن یک محافظ طبیعی برای بهبود پوست، این کار را انجام می‌دهد و اعتقاد بر این است که باعث بازسازی سلول می شود.به همین دلیل است که در بسیاری از فرمول‌های ضد آکنه وجود دارد.

ضد پیری

آلانتوئین از طریق عمل لایه‌برداری به حذف سلول‌های مرده پوست از لایه‌های سطحی پوست کمک می‌کند. این به بهبود ظاهر بافت، افزایش صافی و کاهش تیرگی کمک می‌کند. گفته شده است که ممکن است به تحریک فیبروبلاست‌ها کمک کند، سلول‌هایی که مسئول تولید کلاژن هستند.

ضد آفتاب

آلانتوئین خود مانع اشعه ماورا بنفش نمی شود. با این حال، اغلب در بسیاری از محصولات ضد آفتاب برای کمک به کاهش تحریک وجود دارد. ضد آفتاب‌ها معمولاً محصولاتی هستند که افراد به آن‌ها حساس هستند، بنابراین از جمله آلانتوئین به کاهش تحریک ناشی از فرمول های ضد آفتاب کمک می‌کند.

 آلانتوئین برای چه کسانی استفاده می‌شود؟

انواع مختلف پوست توانایی استفاده از این ماده را دارند، بخصوص کسانی که پیگیر بهبود بافت ظاهری و خشکی پوست هستند. افرادی که آلرژی دارند نیز ممکن است از استفاده از لوازمی که حاوی آلانتوئین هستند نیز سود ببرند. اگر پوست شما مستعد تحریک باشد، آلانتوئین ممکن است خطر شکستگی پوست و سایر واکنش‌ها را به حداقل برساند. این ماده نسبت به سایر ترکیبات دارای تحریک‌پذیری کمتری بوده و احتمال دارد اثرات سایر مواد تحریک کننده را نیز کاهش دهد.

آلانتوئین در چه موادی وجود دارد

آلانتوئین در فرمولاسیون محصولات آرایشی OTC و سایر محصولات تجاری مانند محصولات بهداشت دهان و دندان ، در شامپوها ، رژ لب ها ، محصولات ضد آکنه ، محصولات ضد آفتاب و لوسیون های شفاف کننده یافت می شود. آلانتوئین همچنین در برخی مطالعات نشان داده است که روند بهبود زخم را بهبود می بخشد.

کاربردها و خواص آلانتوئین:

خرید آلانتوئین در صنایع آرایشی به عنوان خرید مواد اولیه آرایشی در محصولات مختلفی(به خصوص کرم‌ها و لوسیون‌ها) و در درمان زخم‌ها استفاده می‌شود.عملکرد (ها): عامل تهویه پوست، محافظ پوست و…

آلانتوئین به طور معمول در:

  • انواع کرم‌های آرایشی
  • خمیر دندان
  • دهان‌شوی‌ها
  • شامپو
  • رژلب
  • محصولات ضد آکنه و لوسیون به منظور مرطوب‌کننده پوست
  • افزایش صافی پوست
  • التیام زخم‌ها و… استفاده می‌شود.

طبق مطالعات انجام شده آلانتوئین دارای اثرات مرطوب‌کننده است و همچنین توانایی افزایش میزان آب‌رسانی پوست و از بین بردن لایه‌های بالایی سلول‌های مرده پوست را دارد.

کاربرد آلانتوئین در پزشکی

در پزشکی خرید آلانتوئین به عنوان خرید مواد اولیه دارویی و پزشکی و برای استفاده مرطوب‌کننده درمان یا جلوگیری از خشکی، زبری، پوسته پوسته شدن، خارش پوست و تحریکات جزئی پوستی (به عنوان مثال، بثورات پوشک، سوختگی پوست از پرتودرمانی) استفاده می‌شود.

نرم‌کننده‌ها موادی هستند که پوست را نرم و مرطوب می‌کنند و باعث کاهش خارش و پوسته پوسته شدن می‌شوند. برخی از محصولات (به عنوان مثال، اکسید روی) بیشتر برای محافظت از پوست در برابر تحریک (مثلاً در برابر خیس شدن) استفاده می‌شود.خشکی پوست در اثر از بین رفتن آب در لایه بالایی پوست ایجاد می شود. نرم‌کننده‌ها و مرطوب‌کننده‌ها با تشکیل یک لایه روغنی در بالای پوست کار می‌کنند که آب در پوست را به دام می‌اندازد.

بنزین، لانولین و دایمتیکون نرم‌کننده‌های رایج هستند.مواد مرطوب‌کننده از جمله گلیسیرین، لسیتین سویا و پروپیلن گلیکول، آب را به لایه بیرونی پوست می‌کشانند.

بسیاری از محصولات همچنین دارای ترکیباتی هستند که کراتین را که در لایه بالایی سلول‌های پوستی در کنار هم نگه می‌دارد (از جمله اوره، اسیدهای آلفا هیدروکسی اسید مانند اسید لاکتیک / اسید سیتریک / اسید گلیکولیک و آلانتوئین) را نرم می‌کنند.این به ریزش سلول‌های مرده کمک می‌کند، و به پوست کمک می‌کند آب بیشتری را در خود نگه دارد و باعث می‌شود که پوست نرم و نرم‌تر شود.

نکته: میزان مصرفا آلانتوئین از 5٪ تا 2٪ است. برای افزودن آلانتوئین به یک محصول امولسیونی، امولسیون ساخته می‌شود و سپس آلانتوئین در طی فرآیند خنک‌کننده، وقتی محصول زیر 90 درجه فارنهایت است اضافه می‌شود.

تاریخچه

آلانتوئین توسط لوئیس-نیکلاس ووکلین کشف شد. یکی از مواد مؤثر موجود در گیاه کامفری، ریشه گیاهی است که در فرانسه شناخته شده است. همچنین در ادرار، مایع آمنیوتیک پستانداران و لجن حلزون یافت می‌شود. آلانتوئیـن به مدت 50 سال در پزشکی برای درمان بسیاری از عفونت‌ها، سوختگی‌ها یا زخم‌ها استفاده می شده است.همچنین از آن به طور گسترده‌ای در فرمولاسیون‌های آرایشی و بهداشتی برای مراقبت از بدن، لوسیون بعد از اصلاح، ضد عرق‌ها استفاده می شود. این مولکول بخشی از ترکیب بیش از 1300 محصول آرایشی است.

مضرات آلانتوئین

به طور کلی، آلانتوئین برای استفاده لوازم آرایشی غیر سمی و بی‌خطر است. این ماده غیر تحریک‌کننده است، ضد عفونی‌کننده پوست بوده و برای انواع پوست از جمله پوست‌های حساس و یا افرادی که دارای طیف وسیعی از شرایط پوستی هستند، بسیار مفید است، زیرا از ویژگی‌های اضافی بودن آن به عنوان یک عامل آرام بخش برخوردار است.

اما ممکن است برای بعضی از افراد نسبت به مواد آلرژی حساسیت ایجاد شود، به خصوص اگر مستقیماً از برگ‌های خرد شده کامفری استفاده شود، در این صورت باید از آن جلوگیری کرد. یکی از مشکلات این گیاه این است که حاوی سموم است.آلانتوئین به عنوان داروی محافظ پوست OTC در FDA ثبت شده است (گروه I؛ غلظت مجاز 0.5-2٪).

این بدان معناست که اگر می خواهید یک محصول نهایی حاوی آلانتوئین بفروشید و ادعای محافظت از پوست (از جمله بریدگی جزئی، خراش، سوختگی، پوست و لب شکسته، پیچک سمی، بلوط سمی، سماق سمی و گزش حشرات)، را دارید.پس از آن باید در زیر “فعال مواد تشکیل‌دهنده” بر روی برچسب ذکر شده است. همچنین، تسهیلات و محصول شما باید در FDA ثبت شود و شما باید تحت دستورالعمل‌های cGMP کار کنید. با این حال، اگر هیچ ادعای داروی محافظ پوست بر روی برچسب ذکر نشده باشد، آلانتوئین یک داروی OTC محسوب نمی‌شود و نیازی به ثبت نیست




جیبرلیک اسید جبرلیک اسید پودری حجم ۱ و ۲۵ کیلوگرم محصول چین Gibberllic acid
واردکننده جبرلیک اسید جیبرلیک اسید جبرلین جیبرلین Gibberllic acid - GA3
مواد اولیه آزمایشگاهی
۰ تومان


آرایشی بهداشتی
۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان


فروش کوجیک اسید حجم ۲۵ کیلوگرم محصول چین موجود با کیفیت بالا گرید آرایشی بهداشتی
واردات و فروش کوجیک اسید kojic acid چین آرایشی بهداشتی بسته بندی ۲۵کیلوگرم موجود
آرایشی بهداشتی
۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان


آرایشی بهداشتی
۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان


آرایشی بهداشتی
۰ تومان


پارسول ۵۰۰۰ Parsol بسته بندی ۲۵ کیلوگرم محصول DSM موجود
PARSOL® 5000 is a strong UV-B absorber that helps boost SPF values significantly. An oil-soluble off white powder, this product is compatible with most popular cosmetic ingredients. PARSOL® ...
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش ال متیونین ۲۵کیلویی محصول چین
خرید و فروش اسید آمینه ال-متیونین ال متیونین ۲۵کیلویی چین L-Methionine
مواد اولیه آزمایشگاهی
۰ تومان


فروش پروتئین وی کنستانتره 80 درصد WPC 80% واردات جدید از کشور هند در پاکت های 20 کیلویی با بالاترین کیفیت تماس ...
مشخصه ها: حاوی 80% وی پروتئین، با قابلیت هضم و جذب بالا پروتئین تقویت کننده سیستم ایمنی حاوی اسیدهای امینه ...
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


Diphenylacetonitrile 25kg china موجود در ایران 09121965797
Diphenylacetonitrile 25kg china موجود در ایران
مواد اولیه آزمایشگاهی
۰ تومان


دی فنیل استونیتریل 25kg فروش - 09121965797
دی فنیل استونیتریل 25kg فروش Diphenyl acetonitrile
مواد اولیه آزمایشگاهی
۰ تومان
1
بعدي
آخر
(1 تا 10 از 2248)

راه اندازي فروشگاه در Eforosh رايگان است

فروش تریس هیدروکلراید،کوجیک اسید,استونیتریل،گلیکولیک، گلوکزامین،کندروتین،دی،فنیل،استو،نیتریل،متادن،افغانستان،کوژیک اسید,هیالورونیک اسید,دی فنیل استونیتریل,DIPHENYLACETONITRILE,پاراستامول,PARACETAMOL,استامینوفن,سدیم اسکوربیل فسفات،متادون،متادن،فروش متادون،متادون پودری،متادون پودری چین،Methadon,فروش Methadon,واردکننده متادون،خرید متادون،تریزما هیدروکلراید،تریس هیدروکسی متیل امینو متان،فروش تریس بیس،فروش تریس هیدروکلراید،تریتون ایکس،فروش تریتون،فروش پنتیلن گلایکول،خرید پنتیلن گلایکول،پنتیلن گلایکول پنتیلن گلیکول پنتیلن ،پنتیلن گلایکول، پنتیلن گلیکول، penthylene glycol , ارایشی ، بهداشتی، ارایشی بهداشتی، بهداشتی، آرایشی، واردات، چین،فروش ترایزول ترمو،فروش ترایزول گیبکو،خرید و فروش سدیم اسکوربات،وارد کننده سدیم اسکوربات،وارد کننده سدیم آسکوربات،واردکننده سدیم اسکوربات،واردکننده سدیم آسکوربات،فروش ویتامین سی،فروش ویتامین c، کلاژن،فروش کلاژن،فروش کلاژن خوراکی،ژلاتین،کلاژن گاوی،کلاژن ماهی،فروش کلاژن خوراکی،انواع کلاژن خوراکی،انواع کلاژن،واردات کلاژن،واردات کلاژن خوراکی،collagen،فروش collagen خوراکی،واردکننده کلاژن،کلاژن فرانسه،کلاژن گاوی خوراکی چینی،کلاژن چینی،اتیل وانیلین،فروش اتیل وانیلین،وارد کننده،مواد شیمیایی،مواد ازمایشگاهی،مواد آزمایشگاهی،فروش اسید آمینه،فروش اسید امینه، فروش ال پرولین، فروش پرولین، گلوتامین،تری فلورواستیک اسید،سدیم اسکوربات،سدیم آسکوربات،واردات چین،فروش مواد شیمیایی،فروش مواد شیمیائی،هیالورونیک اسید،واردات سیگما،فروش رنگ،سیگما،مرک،آلمان،المان،چین،واردکننده مواد شیمیایی شرکت مرک آلمان،واردات مواد شیمیایی،واردات مواد شیمیائی،نماینده رسمی شرکت مرک در ایران،واردات دارو،دارو،مواد اولیه،ارایشی بهداشتی،مواد اولیه آرایشی بهداشتی،سیگما،کد،واحد،وارد،دانشگاه،ازمایشگاه،آزمایشگاه،واردکننده سیگما،فروش مواد آزمایشگاهی،MERCK,SIGMA,ALDRICH,CDH,CDH INDIA,DEXTRIN,DEXTRINE,HYALURONIC ACID,هیالورونیک اسید،نماینده شرکت سیگما،مواد،فروشنده،واردکننده،فروش مواد شیمیایی،فروش مواد شیمیائی،اسید آمینه،اسیدهای آمینه،اسید امینه،دارو،مواد اولیه،شیمی،نمایندگی مرک،نمایندگی MERCK،شیمی،ازمایش،ازمایشگاه،آزمایشگاه،آزمایشگاهی،واردات،اصل،ارجینال،ارژینال،واردکننده شرکت CDH، صادرات،واردات،هند،سولفوریک،متانول،اتانول،هیدروژن،سولفات،سدیم،پتاسیم،کلریدریک،ارایشی،بهداشتی،دارو،واردات مواد اولیه دارویی،واردات مواد شیمیایی شرکت مرک المان،کارلو،کارلو اربا،نماینده شرکت کارلو ایتالیا،اسید،اسید امینه،اسید آمینه،اسیدهای امینه،واردات انواع ویتامین،ویتامین ا،ویتامین آ،ویتامین بی،ویتامین سی،ویتامین دی،ویتامین ای،ویتامین د،ویتامین کا،لایزین،گلوتامین،استیک اسید،فلورو،فلوئور،آهن،اهن،سولفات،هیدروژن،هیدرات،واردات مواد شیمیایی،واردات مواد شیمیائی،واردات شرکت مرک،واردات شرکت ،شیمی،فیزیک،شیشه الات،شیشه آلات،،واردات مواد شیمیایی شرکت سیگما،مواد اولیه،داروسازی،سازمان،استونیتریل،هند،مواد هندی،مواد،ماده،مواد،نمایندگی مرک المان،نمایندگی مرک آلمان،نماینده سیگما امریکا،نماینده سیگما آمریکا،نمایندگی سیگما،فروشنده مواد شیمیایی،مواد عمده،مواد خرد،داروسازی تماد،داروپخش،انستیتو پاستور،واکسن،امپول،آمپول،واردات مواد،مواد کارلو،هگزان،اتیل،متیل،کلراید،دی فنیل استونیتریل،ان-۲-کلرو پروپیل دی متیل امونیوم کلراید،استیک اسید،ضدعفونی،ماسک،الکل،کلسیم،فسفات،بروماید،فلوراید،بتاسیکلودکسترین،بتا سیکلو دکسترین،بتا-سیکلودکسترین،شیمی،استامینوفن،پاراستامول،اتیل اولئات،اسدهای چرب،مریستات،گلیسیدیل،فروش استامینوفن،فروش ،واردات مرک،سدیم دودسیل سولفات،فروش بنزوکائین،بنزوکائین,لیدوکایین,لیدوکائین,دی فنیل استونیتریل,مواد شیمیایی,شیمیایی,شیمیائی,تائورین,کراتین,لوتئین,هیدروکینون,پروتئین,دگزامتازون,سیپروهپتادین,سدیم اسکوربیل فسفات,سدیم,پتاسیم