کالا: دی فنیل استونیتریل
Dipehenylacetonitrile
حجم : ۲۵کیلوگرم
گرید : دارویی
کشور تولید کننده : هند
آشنایی با دارو ها کمک شایانی به شما خواهد کرد. این که بدانید دارو ازچه موادی ساخته شده است و برای چه بیماری هایی مورد استفاده قرار میگیرد خیلی اهمیت دارد. نکته مهم تر در مورد داروها دانستن عوارض جانبی آنها و موارد منع استفاده آنها است. چرا که با توجه به وضعیت جسمی خود میتوانید با پزشک معالج خود مشورت کنید. دی فنیل استونیتریل یک پودر کریستالی سفید است که فرمول مولکولی آن C14H11N است. در این مقاله سعی داریم درباره این ماده گفتگو کنیم.گ خواص این ماده و موارد استفاده آن، عملکرد و عوارض جانبی آن را مورد بررسی قرار خواهیم داد. اگر سوالی مد نظر شما باشد، میتوانید به سایت کیش دارو مراجعه کرده و آن را مطرح نمایید. مشاوران مجرب ما در این سایت با شما خواهند بود و سوالات شما را پاسخگو هستند. در ادامه با ما همراه باشید.
دی فنیل استونیتریل یک پودر کریستالی سفید، کرمی یا زرد رنگ است که در اتانول و اتر محلول است. این ماده به صورت یک واسطه عمل میکند. در واقع در تولید APIاستفاده میشود. این ماده برای درمان محرکهای تنفسی کاربرد دارد. از جمله موادی که با استفاده از دی فنیل استونیتریل تولید میشود میتوان آمین معده، آمین پنتامید سولفات، دیفنوکسیلات، دی فنیل استالدئید، دوکساپرام، لوپرامید و متادون را نام برد. از این مواد همچنین برای سنتز متادون، ضد اسپاسم ها و بقیه دارو ها استفاده میکنند. برای آماده سازی دی فنیل استونیتریل میتوان از طریق آبگیری آمید دی فنیل اشتیک با اکسی کلرید فسفر با عملکرد خوب عمل کرد. این ماده با اتیل-۴-بروم بوتیرات تحت تراکم بی آبی قرار میگیرد. سپس هیدرولیز آن تحت محیط قلیایی صورت میگیرد. این موارد ذکر شده عملکردهای شیمیایی این ماده را به ما نشان خواهد داد. البته که دانستن این مطالب نیز خالی از لطف نیست و شما آشنایی و آگاهی بیشتری از آن خواهید داشت.
دی فنیل استونیتریل یک ترکیب شیمیایی است. همان گونه که قبلا و در قسمتهای قبلی این مقاله مطرح شد، شکل ظاهری این ترکیب، به صورت یک مایع بی رنگ است. در واقع این ماده یک حلال پروتونی قطبی به حساب میآید و در سنتز آلی در تصفیه بوتادین استفاده خواهد شد. از این حلال در دستگاه هایی مثل کروماتوگرافی مایع و گاز استفاده خواهد شد. این ماده به عنوان متیا سیانید نیز شناخته میشود. یک تعریف دیگر درباره این مواد نیز میتوانیم بگوییم. این ماده یک نیتریل آلیفاتیک و یک ترکیب آلی فرار و بی رنگ است و میتواند طیف گسترده ای از ترکیبات قطبی و غیر قطبی را حل میکند. این توضیحات درباره این ماده شما را با آن آشنا خواهد کرد.
در این قسمت از مقاله ویژگیهای فیزیکی دی فنیل استونیتریل را مورد بررسی قرار میدهیم و این اطلاعات را در اختیار شما میگذاریم. درباره این ماده باید گفت که نقطه جوش آن بین ۱۷۵ تا ۱۷۷ درجه سانتیگراد است. درجه ذوب این ماده نیز حدود ۷۱ تا ۷۴ درجه سانتیگراد است. نقطه اشتعال این ماده را نیز برای شما عنوان میکنیم. این نقطه حدود ۱۲۰ درجه سانتیگراد است. این اطلاعات درباره این ماده بسیار اختصاصی است اما ترجیح دادیم این اطلاعات را برای شما به نگارش در آوریم. در ادامه مطالب بیشتری را مطالعه خواهید نمود.
تولید اولیه هر ماده و دارویی اقدام خوبی در صنعت دارویی و پزشکی دنیا است. دی فنیل استونیتریل برای اولین بار در سال ۱۸۴۷ تهیه شده است. مخترع این ماده یک شیمیدان فرانسوی به نام ژان بتیست دوما است. این ماده به عنوان یک محصول جانبی در فرآیند تولید اکریلونیتریل به دست خواهد آمد. در ادامه این مقاله نکات بیشتری درباره این ماده را توضیح خواهیم داد.
در این قسمت از مقاله درباره کاربردهای دی فنیل استونیتریل گفتگو خواهیم کرد. این ماده در سنتز ترکیبات آلی و برای تصفیه بوتادین استفاده میشود. یک نکته دیگر درباره این ماده این است که در ساخت باتری ها استفاده میشود. دلیل این موضوع داشتن ثابت دی الکتریک نسبتا بالا و توانایی حل کردن الکترولیتها است. همچنین این ماده در صنعت نیز به کار میرود. در واقع به عنوان یک حلال برای ساخت دارو و فیلم عکاسی کاربرد خواهد داشت. یکی از موارد استفاده این ماده در کروماتوگرافی است. دلیل این امر این است که این ماده قابلیت عبور نوری مناسب در ناحیه طول و موج کوتاه ماورا بنفش، ویسکوزیته پایین واکنش پذیری شیمیایی کم دارد.
نکته جالب دیگر درباره دی فنیل استونیتریل ایجاد مسمومیت است. در انسان مسمومیت از طریق استنشاق، بلع و یا جذب پوستی اتفاق خواهد افتاد. این مسمومیت چند ساعت بعد ظاهر میشود. علائم این مسمومیت شامل مشکلات تنفسی، ضربان آهسته نبض، حالت تهوع و استفراغ خواهد بود. اگر وضعیت جدی تر باشد امکان دارد شخص دچار تشنج و اغما شود. حتی در بعضی موارد امکان دارد به دلیل نارسایی تنفسی شخص دچار مرگ شود. برای درمان این مسمومیت استفاده از اکسیژن، سدیم نیتریت و شدیم تیوسولفات پیشنهاد میشود. قبل از هر اقدامی باید با پزشک مشورت نمود و یا به مراکز پزشکی مراجعه نمود. این نکته را هم بگوییم که با وجود سمی بودن این ماده، در فرمولاسیون لاک پاک کن استفاده میشود. البته استفاده از این ماده در محصولات آرایشی در اروپا ممنوع شده است. امروزه از این مواد برای لاک پاک کن استفاده نمیشود و به جای آن استون و اتیل استات به کار گرفته میشود.
دی فنیل استونیتریل ماده ای است که به صورت حلال عمل خواهد کرد. استفادههای متعددی دارد و حتی در صنعت نیز مورد استفاده قرار میگیرد. در مقاله ای که مطالعه فرمودید درباره این ماده بررسیهای زیادی انجام شد. این مطالب سطح آگاهی شما در مورد این ماده را بالا میبرد. حالت سمی بودن این ماده میتواند در بدترین حالت جان شخص را به خطر بیندازد. پس با مطالعه این مطالب میتوانید روش استفاده صحیح را دریابید. سایت شرکت کیش دارو نیز قادر است توضیحات بیشتری در مورد انواع داروها و نحوه استفاده از آنها در اختیار شما قرار دهد.