Search

شنبه 26 خرداد 1403

منو

آرایشی بهداشتی






قيمت:   ۰ تومان

مواد اولیه آزمایشگاهی » آرایشی بهداشتی

فروش سدیم آسکوربیل فسفات گرید آرایشی با کیفیت بسیار بالا در بسته بندی ۲۵ کیلویی موجود تماس جهت برگه انالیز و قیمت : ۰۹۱۲۱۹۶۵۷۹۷

سدیم اسکوربیل فسفات (ASP) نوعی پودر سفید زیبا و محلول در آب است.

این ماده می تواند به طور موثری در برابر اشعه ماورا بنفش مقاومت کرده و رادیکال آزاد اکسیژن را گرفته و تولید سلول کلاژن را تقویت کند.

این ماده می تواند به خوبی از فروپاشی مواد جلوگیری کند ، از شر انواع مختلف چلپ چلوپ پوست خلاص شوید ، پوست را ملایم ، سفید و براق نگه دارید. ثابت ، غیر سمی ، بدون تحریک ،

این افزودنی خوب از لوازم آرایشی سفید کننده زیبا و کاربردی مدرن است.

product-specification

محصول من نام

سدیم اسکوربیل فسفات

نام شیمیایی

ال-اسکوربیک اسید-2- (دی هیدروژن فسفات) ، سدیم نمک (1: 3)

شماره CAS

66170-10-3 

فرمول مولکولی

C6H6O9PNa3

وزن مولکولی

322.05 

ظاهر

پودر سفید یا تقریباً سفید

انحلال پذیری

به راحتی در آب و الکل ها حل می شود.

PH

8.0-10.0 

فلزات سنگین

≤0.001% 

سنجش [توسط HPLC]

≥98.0% 

تست میکروب شناسی

باکتری ها: ≤300CFU قارچ ها: ≤100CFU

افزودن مرجع

0.5~3% 


1. سدیم آسکوربیل فسفات یک ماده فعال برای محصولات آرایشی پیچیده مراقبت از پوست است. این یک مشتق پایدار ویتامین C است. از پوست محافظت می کند ، رشد آن را تقویت می کند و ظاهر آن را بهبود می بخشد.

2. سدیم اسکوربیل فسفات به صورت آنزیمی در پوست شکافته می شود تا ویتامین C فعال آزاد شود. بنابراین سدیم اسکوربیل فسفات یک آنتی اکسیدان موثر است که از سلول ها در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند.

3. سدیم اسکوربیل فسفات در تقویت تشکیل کلاژن با پیری پوست مقابله می کند.


1. مشتق پایدار ویتامین C

2. محلول در آب

3. آنتی اکسیدان.

4. تولید کلاژن.

5. آمپر روشن کننده&؛ روشن کردن

6. خطوط و چین و چروک را کاهش دهید.

7. ترمیم آسیب خورشید.

8. حفاظت از آسیب خورشید.


برخلاف ویتامین سی از نوع اسید اسکوربیک، سدیم اسکوربیل فسفات  یک ماده بی‌ثبات نیست که به سرعت اکسید شود. تحقیقات کمی در مورد این ماده دوست‌داشتنی انجام شده است، اما این تحقیقات امیدوار‌کننده است.

بیایید دانش پشت این ماده دوست‌داشتنی را بشکافیم و بگوییم که چرا باید از آن استفاده کرد!

سدیم اسکوربیل فسفات (SAP) چیست؟

این ماده یک ضد جوش قوی و عالی است!

این خوب است اما آیا می‌توانیم در مورد تحقیقات علمی پشت این ادعا هم صحبت کنیم؟ مطمئناً.

سدیم آسکوربیل فسفات (SAP) یکی از مشتقات طبیعی محلول در آب ویتامین سی است. این ماده پایدارترین شکل ویتامین C است، به این معنی که اکسید نمی‌شود و در چند ماه خاصیت خود را از دست نمی‌دهد و همین باعث می‌شود که یک انتخاب مطلوب برای فرمول‌های آرایشی باشد. این ماده نسبت به مشتقات دیگر ویتامین سی یعنی منیزیم اسکوربیل فسفات (MAP) ، اسکوربیل پالمیتات و اسید اسکوربیک پایدارتر است.

برخلاف اسید اسکوربیک،  محیط های اسیدی را دوست ندارد و به pH حدود ۶-۷ نیاز دارد. این ماده یک آنتی‌اکسیدان است که با خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد استرس اکسیداتیو را کاهش می‌دهد، سرعت روند پیری و ایجاد خطوط ریز و چین و چروک را کاهش می دهد.


SAP اگر به خوبی فرموله شده باشد،  توانایی نفوذ به اپیدرم (لایه بیرونی پوست در جایی که لایه شاخی و لایه اسیدی پوست قرار دارد) را دارد بدون اینکه باعث تحریک پوست شود.

فواید سدیم اسکوربیل فسفات (SAP) چیست؟

این یک ماده ضد پیری است. همه ما می‌دانیم که اشعه UVA و UVB ناشی از قرار گرفتن در معرض آفتاب، باعث ایجاد اثرات تخریبی در پوست و تسریع روند پیری می‌شود. خوشبختانه SAP یک ماده عالی برای از بین بردن بقایای واکنش‌های مربوط به اکسیژن است که سلول‌ها را از آسیب اشعه ماورا properties بنفش محافظت می‌کند و خاصیت محافظت از نور ضد آفتاب را افزایش می‌دهد (منبع یک، دو، سه). به بیان ساده‌تر  از آفتاب سوختگی جلوگیری کرده و ضد آفتاب‌ها را قویتر می‌کند که هر دو اینها از ملزومات ضد پیری هستند.

وقتی صحبت از محافظت در برابر نور آفتاب می‌شود، همه ما می‌دانیم که در درمان مسائل مربوط به به لک‌های پوستی یا  هایپرپیگمانتاسیون چقدر اهمیت دارد. این ماده دقیقاً مانند یک آنزیم مهارکننده تیروزیناز (tyrosinase)، تولید ملانین‌ها را مهار کرده و دارای خاصیت روشن کنندگی پوست است. ملانین رنگدانه‌ پوست است که مسئول همه مشکلات مربوط به لکه‌های پوستی است.


با این حال، تحقیقات انجام شده در مورد فواید SAP  در روشن‌ کردن پوست کم است و باید بیشتر بررسی شود. شرکت محصولات پوستی Paula’s Choice در این مورد گفته است:

“این فرم از ویتامین C به طور بالقوه برای روشن کردن ناهمواری‌های رنگ پوست موثر است، اگرچه تحقیقات زیادی در مورد استفاده از آن برای این منظور، نسبت به سایر اشکال ویتامین C انجام نشده است.”

پودر ویتامین C سدیم آسکوربیل فسفات ، همچنین به عنوان نمک تری سدیم L-آسکوربیک اسید-2-فسفات شناخته شده است. فسفات ویتامین C سدیم؛ فسفات آسکوربیک سدیم. ظاهر آن مانند پودر کریستالی سفید یا سفید است. این ماده افزودنی عالی از لوازم آرایشی سفید کننده کاربردی مدرن است.

پودر ویتامین C آسکوربیل فسفات سدیم می تواند به طور مؤثر در برابر اشعه ماوراء بنفش مقاومت کند ، رادیکال های بدون اکسیژن را ضبط کند ، باعث تولید سلول های کلاژن شود ، از ایجاد رنگدانه جلوگیری کند ، انواع لکه های رنگی پوست را از بین ببرد و پوست را مرطوب ، عادلانه و براق نگه دارد.


توضیحات محصولSodium Ascorbyl Phosphate (SAP)

نام انگلیسی: پودر ویتامین C سدیم آسکوربیل فسفات

ظاهر: پودر سفید یا تقریباً سفید

نام مستعار: سدیم L-askorbyl-2-fosphate؛ شیره؛ آسكربیل فسفات سدیم

فرمول مولکولی: C6H6Na3O9P

وزن مولکولی: 322.1

CAS: 66170-10-3

خلوص: 98٪

بو: مشخصه

روش آزمایش: HPLC


عملکرد اصلی

1) این ماده مؤثر برای محصولات آرایشی و بهداشتی پیشرفته برای مراقبت از پوست ، رنگ آمیزی sprevent subside است ، از شر انواع مختلف پوستی پوست خلاص می شود ، پوست را سفیدتر و درخشنده نگه می دارد. پایدار ، غیر متهم ، تحریک کننده نیست.

2) آنتی اکسیدانی که از سلولها در برابر صدمات ناشی از رادیکالهای آزاد محافظت می کند.

3) پیری پوست را در تقویت تشکیل کلاژن خنثی می کند.


کاربرد

کاربردی در زمینه آرایشی ، به عنوان یک افزودنی عالی از لوازم آرایشی سفید کننده کاربردی مدرن ، از آن در انواع محصولات آرایشی و سفید کننده کاربرد گسترده ای دارد.




آرایشی بهداشتی
۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان


فروش کوجیک اسید حجم ۲۵ کیلوگرم محصول چین موجود با کیفیت بالا گرید آرایشی بهداشتی
واردات و فروش کوجیک اسید kojic acid چین آرایشی بهداشتی بسته بندی ۲۵کیلوگرم موجود
آرایشی بهداشتی
۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان


آرایشی بهداشتی
۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان


آرایشی بهداشتی
۰ تومان


پارسول ۵۰۰۰ Parsol بسته بندی ۲۵ کیلوگرم محصول DSM موجود
PARSOL® 5000 is a strong UV-B absorber that helps boost SPF values significantly. An oil-soluble off white powder, this product is compatible with most popular cosmetic ingredients. PARSOL® ...
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش پروتئین وی کنستانتره 80 درصد WPC 80% واردات جدید از کشور هند در پاکت های 20 کیلویی با بالاترین کیفیت تماس ...
مشخصه ها: حاوی 80% وی پروتئین، با قابلیت هضم و جذب بالا پروتئین تقویت کننده سیستم ایمنی حاوی اسیدهای امینه ...
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش اولئیک اسید Oleic acid محصول مالزی ، چین ، ایران در بسته بندی ۱۸۵ کیلویی
خرید فروش اولئیک اسید محصول چین با کیفیت بسیار بالا تناژ موجود oleic acid
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش پودر کراتین بیس و هیدروکلراید بسته بندی 25 کیلویی گرید دارویی خوراکی 09122967819 واتس اپ
خرید و فروش پودر کراتین بیس و هیدروکلراید بسته بندی 25 کیلویی گرید دارویی خوراکی 09122967819 واتس اپ
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


خرید فروش دی فنیل استونیتریل چین 25kg
خرید فروش دی فنیل استونیتریل و دی متیل امینو ایزو پروپیل کلراید هیدروکلراید چین 25kg
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش گلوتاتیون احیا Glutathione Reduced محصول چین گرید آرایشی ۲۵ کیلویی موجود تماس : ۰۹۱۲۱۹۶۵۷۹۷-۸۸۹۸۴۰۹۴-۸۸۹۸۴۰۹۳-۸۸۹۸۴۰۹۲ ...
فروش گلوتاتیون احیا Glutathione Reduced محصول چین گرید آرایشی ۲۵ کیلویی موجود تماس : ۰۹۱۲۱۹۶۵۷۹۷-۸۸۹۸۴۰۹۴-۸۸۹۸۴۰۹۳-۸۸۹۸۴۰۹۲ ...
آرایشی بهداشتی
۰ تومان
1
بعدي
آخر
(1 تا 10 از 131)

راه اندازي فروشگاه در Eforosh رايگان است

فروش تریس هیدروکلراید،کوجیک اسید,استونیتریل،گلیکولیک، گلوکزامین،کندروتین،دی،فنیل،استو،نیتریل،متادن،افغانستان،کوژیک اسید,هیالورونیک اسید,دی فنیل استونیتریل,DIPHENYLACETONITRILE,پاراستامول,PARACETAMOL,استامینوفن,سدیم اسکوربیل فسفات،متادون،متادن،فروش متادون،متادون پودری،متادون پودری چین،Methadon,فروش Methadon,واردکننده متادون،خرید متادون،تریزما هیدروکلراید،تریس هیدروکسی متیل امینو متان،فروش تریس بیس،فروش تریس هیدروکلراید،تریتون ایکس،فروش تریتون،فروش پنتیلن گلایکول،خرید پنتیلن گلایکول،پنتیلن گلایکول پنتیلن گلیکول پنتیلن ،پنتیلن گلایکول، پنتیلن گلیکول، penthylene glycol , ارایشی ، بهداشتی، ارایشی بهداشتی، بهداشتی، آرایشی، واردات، چین،فروش ترایزول ترمو،فروش ترایزول گیبکو،خرید و فروش سدیم اسکوربات،وارد کننده سدیم اسکوربات،وارد کننده سدیم آسکوربات،واردکننده سدیم اسکوربات،واردکننده سدیم آسکوربات،فروش ویتامین سی،فروش ویتامین c، کلاژن،فروش کلاژن،فروش کلاژن خوراکی،ژلاتین،کلاژن گاوی،کلاژن ماهی،فروش کلاژن خوراکی،انواع کلاژن خوراکی،انواع کلاژن،واردات کلاژن،واردات کلاژن خوراکی،collagen،فروش collagen خوراکی،واردکننده کلاژن،کلاژن فرانسه،کلاژن گاوی خوراکی چینی،کلاژن چینی،اتیل وانیلین،فروش اتیل وانیلین،وارد کننده،مواد شیمیایی،مواد ازمایشگاهی،مواد آزمایشگاهی،فروش اسید آمینه،فروش اسید امینه، فروش ال پرولین، فروش پرولین، گلوتامین،تری فلورواستیک اسید،سدیم اسکوربات،سدیم آسکوربات،واردات چین،فروش مواد شیمیایی،فروش مواد شیمیائی،هیالورونیک اسید،واردات سیگما،فروش رنگ،سیگما،مرک،آلمان،المان،چین،واردکننده مواد شیمیایی شرکت مرک آلمان،واردات مواد شیمیایی،واردات مواد شیمیائی،نماینده رسمی شرکت مرک در ایران،واردات دارو،دارو،مواد اولیه،ارایشی بهداشتی،مواد اولیه آرایشی بهداشتی،سیگما،کد،واحد،وارد،دانشگاه،ازمایشگاه،آزمایشگاه،واردکننده سیگما،فروش مواد آزمایشگاهی،MERCK,SIGMA,ALDRICH,CDH,CDH INDIA,DEXTRIN,DEXTRINE,HYALURONIC ACID,هیالورونیک اسید،نماینده شرکت سیگما،مواد،فروشنده،واردکننده،فروش مواد شیمیایی،فروش مواد شیمیائی،اسید آمینه،اسیدهای آمینه،اسید امینه،دارو،مواد اولیه،شیمی،نمایندگی مرک،نمایندگی MERCK،شیمی،ازمایش،ازمایشگاه،آزمایشگاه،آزمایشگاهی،واردات،اصل،ارجینال،ارژینال،واردکننده شرکت CDH، صادرات،واردات،هند،سولفوریک،متانول،اتانول،هیدروژن،سولفات،سدیم،پتاسیم،کلریدریک،ارایشی،بهداشتی،دارو،واردات مواد اولیه دارویی،واردات مواد شیمیایی شرکت مرک المان،کارلو،کارلو اربا،نماینده شرکت کارلو ایتالیا،اسید،اسید امینه،اسید آمینه،اسیدهای امینه،واردات انواع ویتامین،ویتامین ا،ویتامین آ،ویتامین بی،ویتامین سی،ویتامین دی،ویتامین ای،ویتامین د،ویتامین کا،لایزین،گلوتامین،استیک اسید،فلورو،فلوئور،آهن،اهن،سولفات،هیدروژن،هیدرات،واردات مواد شیمیایی،واردات مواد شیمیائی،واردات شرکت مرک،واردات شرکت ،شیمی،فیزیک،شیشه الات،شیشه آلات،،واردات مواد شیمیایی شرکت سیگما،مواد اولیه،داروسازی،سازمان،استونیتریل،هند،مواد هندی،مواد،ماده،مواد،نمایندگی مرک المان،نمایندگی مرک آلمان،نماینده سیگما امریکا،نماینده سیگما آمریکا،نمایندگی سیگما،فروشنده مواد شیمیایی،مواد عمده،مواد خرد،داروسازی تماد،داروپخش،انستیتو پاستور،واکسن،امپول،آمپول،واردات مواد،مواد کارلو،هگزان،اتیل،متیل،کلراید،دی فنیل استونیتریل،ان-۲-کلرو پروپیل دی متیل امونیوم کلراید،استیک اسید،ضدعفونی،ماسک،الکل،کلسیم،فسفات،بروماید،فلوراید،بتاسیکلودکسترین،بتا سیکلو دکسترین،بتا-سیکلودکسترین،شیمی،استامینوفن،پاراستامول،اتیل اولئات،اسدهای چرب،مریستات،گلیسیدیل،فروش استامینوفن،فروش ،واردات مرک،سدیم دودسیل سولفات،فروش بنزوکائین،بنزوکائین,لیدوکایین,لیدوکائین,دی فنیل استونیتریل,مواد شیمیایی,شیمیایی,شیمیائی,تائورین,کراتین,لوتئین,هیدروکینون,پروتئین,دگزامتازون,سیپروهپتادین,سدیم اسکوربیل فسفات,سدیم,پتاسیم