Search

شنبه 26 خرداد 1403

منو

آرایشی بهداشتی






قيمت:   ۰ تومان

مواد اولیه آزمایشگاهی » آرایشی بهداشتی

فروش لانت O (ستیل استئاریل الکل) با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز کالا و استعلام قیمت با شماره های شرکت تماس حاصل فرمایید. 09122967819 ,88984092 ,88984093,88984094

فروش ستیل استئاریل الکل (لانت O)

لانت O مخلوطی از الکل های چرب با 16 اتم کربن (ستیل الکل) و 18 اتم کربن (استئاریل الکل) است.

این غالباً به صورت الکل ستیل استئاریل, الکل C16-C18, الکل استئاریل و نام های مختلف دیگر به فروش می‌رسد.

همانند سایر مخلوط های الکل چرب, می‌توان آن را از هر دو منبع طبیعی و مصنوعی به دست آورد.

الکل ستیل استئاریل با کاهش اسیدهای چرب مناسب از منابع گیاهی و حیوانی تهیه می‌شود.

الکل ستیل استئاریل را می‌توان مستقیماً از منابع هیدروکربنی تهیه کرد.

خواص شیمیایی این ماده;

ستیل استئاریل الکل به صورت توده های غیر متحرک, پوسته, گلوله یا گرانول سفید یا کرم رنگ ایجاد می‌شود.

بوی شیرین ضعیف و مشخصی دارد.

در اثر حرارت دادن, ستیل استئاریل الکل ذوب می‌شود –

و به مایع زرد رنگ روشن, بی رنگ یا کم رنگ و فاقد مواد معلق تبدیل می‌شود.


فروش ستیل استئاریل الکل (لانت O) و مزایای این محصول

لانت O احساس آرامش بخشی به پوست می‌دهد و می‌تواند همراه با امولسیون های آب در روغن یا امولسیون روغن در آب مورد استفاده قرار گیرد.

لانت O نقشی اساسی در تشکیل محصولت فاقد آب دارد.

لانت O به طور گسترده‌ای به عنوان ماده اصلی برای نرم کننده های مو و سایر محصولات مراقبت از مو استفاده می‌شود.

نرم کننده

لانت O نرم کننده است, به بهبود قابلیت پخش شدن, بافت و ایجاد یک مانع محافظ نور در پوست کمک می‌کند.

نرم کننده ها مواد انسدادی هستند, که یک لایه محافظتی ایجاد می‌کند که به جلوگیری از اتلاف آب از پوست کمک می‌کند.

بنابراین, لانت O توانایی نرم و لطیف شدن پوست را دارد, که به کاهش پوست خشن و پوسته پوسته کمک می‌کند.

بعلاوه, لانت O به دلیل خاصیت نرم کنندگی معمولاً در نرم کننده های مو و سایر محصولات مو استفاده می‌شود.


فروش ستیل استئاریل الکل (لانت O) به عنوان امولسیون کننده

عملکرد دیگر لانت O به عنوان یک امولسیون کننده است.

برای محصولاتی که هم آب و هم اجزای روغن دارند به امولسیون کننده نیاز است.

روغن و مواد تشکیل دهنده بر پایه آب در یک فرمول مخلوط نمی‌شوند, پس از مدتی جدا و تقسیم می‌شوند.

برای رفع این مشکل, می‌توان یک امولسیون کننده مانند لانت O برای کمک به پراکنده ماندن انواع دو فاز و تولید یک امولسیون پایدار ایجاد کرد.


سورفاکتانت

لانت O همچنین به عنوان یک سورفاکتانت عمل می‌کند.

سورفاکتانت ها موادی هستند که کشش سطحی بین دو ماده را کاهش می‌دهند, مانند کشش سطحی بین دو مایع یا یک مایع و یک جامد.

کار دیگر سورفاکتانت ها چربی زدایی و امولسیون سازی روغن ها و چربی ها و تعلیق کثیفی ها است که باعث می‌شود آن ها شسته شوند.

این امکان وجود دارد زیرا در حالی که یک انتهای مولکول سورفاکتانت جذب آب می‌شود, انتهای دیگر آن جذب روغن می‌شود.

بنابراین, سورفاکتانت ها روغن, کثیفی و سایر ناخالصی های جمع شده در طول روز روی پوست شما را جذب کرده و آن ها را می‌شویند. با توجه به این خواص, لانت O را می توان در بسیاری از مواد پاک کننده و شستشوی بدن یافت.

لانت O همچنین باعث افزایش قدرت کف کنندگی محصولات می‌شود.


غلیظ کننده

آخرین عملکرد مهم ستیل استئاریل الکل (لانت O) به عنوان یک عامل افزایش ویسکوزیته است.

اصطلاح ویسکوزیته به ضخامت فرمولاسیون اشاره دارد.

به عنوان یک عامل افزایش ویسکوزیته, ستیل استئاریل الکل (لانت O) برای ضخیم شدن فرمولاسیون و انتشار آن, کار می‌کند تا فرمولاسیون ضخیم شود.

فروش ستیل استئاریل الکل (لانت O) و کاربرد این محصول

لانت O الکل چربی است که به عنوان نرم کننده و ضخیم کننده در کرم ها و لوسیون های پوست استفاده می‌شود.

الکل های چرب می‌توانند طبیعی باشند, از روغن های گیاهی مانند نخل یا نارگیل گرفته می‌شوند, یا می‌توانند مصنوعی باشند.

آن ها به عنوان امولسیون کننده, نرم کننده, کنترل کننده ویسکوزیته و پخش کننده عمل می‌کنند.

آن ها به عنوان واسطه های شیمیایی عمل می‌کنند, که اغلب در مواد فعال کننده سطح برای افزایش خاصیت کف و تمیز کردن در مواد شوینده و پاک کننده ها استفاده می‌شود.

فروش ستیل استئاریل الکل (لانت O) و کاربرد داروئی این محصول

ستیل استئاریل الکل در لوازم آرایشی و داروهای موضعی استفاده می‌شود.

در فرمولاسیون های دارویی موضعی, الکل ستیل استئاریل الکل ویسکوزیته را افزایش می‌دهد و به عنوان یک امولسیفایر در هر دو امولسیون آب در روغن وروغن در آب عمل می‌کند.

ستیل استئاریل الکل یک امولسیون را تثبیت می‌کند-

و همچنین به عنوان یک امولسیون کننده کمکی عمل می‌کند.

بنابراین مقدار کل سورفکتانت مورد نیاز برای تشکیل یک امولسیون پایدار را کاهش می‌دهد.

ستیل استئاریل الکل همچنین در تهیه کرم ها و مدادهای آرایشی و کرم های اصلاح استفاده می‌شود.

مقالات تحقیقاتی منتشر شده است که در آن از ستیل استئاریل الکل برای کنترل یا کاهش سرعت انحلال قرص ها-

یا میکروسفرهای حاوی داروهای محلول در آب, یا داروهای دارای انحلال ضعیف در آب و همچنین برای ایجاد ثبات در سیستم های آمورف استفاده شده است.

در ترکیب با سایر سورفاکتانت ها, ستیل استئاریل الکل با ریزساختارهای بسیار پیچیده امولسیون ایجاد می‌کند.

این ریزساختارها می‌توانند شامل بلورهای مایع, ساختارهای لایه‌ای و مراحل ژل باشند.

خرید ستیل استئاریل الکل (لانت O) و موار د استفاده از این محصول

مراقبت شخصی:

نرم کننده, غلیظ کننده کرم های پوستی, لوسیون ها, نرم کننده های مو


آیا لانت O باعث خشکی پوست نمی‌شود؟

لانت O اغلب به عنوان یک الکل برای پوست مضر شناخته نمی‌شود.

درست است که برخی از الکل ها, مانند اتیل یا الکل مالشی, می‌توانند پوست را به شدت خشک کنند.

با این حال, کاملاً برعکس این مسئله در مورد الکل های چرب که دارای یک جزء روغن هستند, صادق است.

به عنوان یک الکل چرب, لانت O به خوبی شناخته شده است که به طور موثر پوست و مو را نرم می‌کند.

سورفاکتانت های غیر یونی

لانت O را برای استفاده به عنوان یک امولسیون کننده, نرم کننده, کنترل کننده ویسکوزیته یا پخش کننده می‌فروشند.

همچنین می‌تواند به عنوان واسطه شیمیایی در محصولاتی مانند خوشبو کننده ها و پاک کننده ها مورد استفاده قرار گیرد, که در آن خاصیت کف سازی را بهبود می‌بخشد.

در نتیجه, شما می‌توانید ستیل الکل و استئاریل الکل را در طیف گسترده‌ای از محصولات مراقبت شخصی, روان کننده ها, رزین ها, مواد آرایشی و سایر محصولات پیدا کنید.


چه تفاوتی بین ستیل استئاریل الکل (لانت O), استئاریل  الکل و ستیل الکل وجود دارد؟

طبق گفته محققان ستیل استئاریل الکل (لانت O) در واقع ترکیبی از الکل استیل و استئاریل الکل است.

همه آن ها الکل های چرب هستند اما از نظر تعداد اتم های کربن در زنجیره کربن آن ها کمی متفاوت است.

به عنوان مثال, استیل الکل دارای 16 اتم کربن, استئاریل الکل دارای 18 و ستیل استئاریل الکل (لانت O) به عنوان ترکیب 34 اتمی است.



آرایشی بهداشتی
۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان


فروش کوجیک اسید حجم ۲۵ کیلوگرم محصول چین موجود با کیفیت بالا گرید آرایشی بهداشتی
واردات و فروش کوجیک اسید kojic acid چین آرایشی بهداشتی بسته بندی ۲۵کیلوگرم موجود
آرایشی بهداشتی
۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان


آرایشی بهداشتی
۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان


آرایشی بهداشتی
۰ تومان


پارسول ۵۰۰۰ Parsol بسته بندی ۲۵ کیلوگرم محصول DSM موجود
PARSOL® 5000 is a strong UV-B absorber that helps boost SPF values significantly. An oil-soluble off white powder, this product is compatible with most popular cosmetic ingredients. PARSOL® ...
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش پروتئین وی کنستانتره 80 درصد WPC 80% واردات جدید از کشور هند در پاکت های 20 کیلویی با بالاترین کیفیت تماس ...
مشخصه ها: حاوی 80% وی پروتئین، با قابلیت هضم و جذب بالا پروتئین تقویت کننده سیستم ایمنی حاوی اسیدهای امینه ...
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش اولئیک اسید Oleic acid محصول مالزی ، چین ، ایران در بسته بندی ۱۸۵ کیلویی
خرید فروش اولئیک اسید محصول چین با کیفیت بسیار بالا تناژ موجود oleic acid
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش پودر کراتین بیس و هیدروکلراید بسته بندی 25 کیلویی گرید دارویی خوراکی 09122967819 واتس اپ
خرید و فروش پودر کراتین بیس و هیدروکلراید بسته بندی 25 کیلویی گرید دارویی خوراکی 09122967819 واتس اپ
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


خرید فروش دی فنیل استونیتریل چین 25kg
خرید فروش دی فنیل استونیتریل و دی متیل امینو ایزو پروپیل کلراید هیدروکلراید چین 25kg
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش گلوتاتیون احیا Glutathione Reduced محصول چین گرید آرایشی ۲۵ کیلویی موجود تماس : ۰۹۱۲۱۹۶۵۷۹۷-۸۸۹۸۴۰۹۴-۸۸۹۸۴۰۹۳-۸۸۹۸۴۰۹۲ ...
فروش گلوتاتیون احیا Glutathione Reduced محصول چین گرید آرایشی ۲۵ کیلویی موجود تماس : ۰۹۱۲۱۹۶۵۷۹۷-۸۸۹۸۴۰۹۴-۸۸۹۸۴۰۹۳-۸۸۹۸۴۰۹۲ ...
آرایشی بهداشتی
۰ تومان
1
بعدي
آخر
(1 تا 10 از 131)

راه اندازي فروشگاه در Eforosh رايگان است

فروش تریس هیدروکلراید،کوجیک اسید,استونیتریل،گلیکولیک، گلوکزامین،کندروتین،دی،فنیل،استو،نیتریل،متادن،افغانستان،کوژیک اسید,هیالورونیک اسید,دی فنیل استونیتریل,DIPHENYLACETONITRILE,پاراستامول,PARACETAMOL,استامینوفن,سدیم اسکوربیل فسفات،متادون،متادن،فروش متادون،متادون پودری،متادون پودری چین،Methadon,فروش Methadon,واردکننده متادون،خرید متادون،تریزما هیدروکلراید،تریس هیدروکسی متیل امینو متان،فروش تریس بیس،فروش تریس هیدروکلراید،تریتون ایکس،فروش تریتون،فروش پنتیلن گلایکول،خرید پنتیلن گلایکول،پنتیلن گلایکول پنتیلن گلیکول پنتیلن ،پنتیلن گلایکول، پنتیلن گلیکول، penthylene glycol , ارایشی ، بهداشتی، ارایشی بهداشتی، بهداشتی، آرایشی، واردات، چین،فروش ترایزول ترمو،فروش ترایزول گیبکو،خرید و فروش سدیم اسکوربات،وارد کننده سدیم اسکوربات،وارد کننده سدیم آسکوربات،واردکننده سدیم اسکوربات،واردکننده سدیم آسکوربات،فروش ویتامین سی،فروش ویتامین c، کلاژن،فروش کلاژن،فروش کلاژن خوراکی،ژلاتین،کلاژن گاوی،کلاژن ماهی،فروش کلاژن خوراکی،انواع کلاژن خوراکی،انواع کلاژن،واردات کلاژن،واردات کلاژن خوراکی،collagen،فروش collagen خوراکی،واردکننده کلاژن،کلاژن فرانسه،کلاژن گاوی خوراکی چینی،کلاژن چینی،اتیل وانیلین،فروش اتیل وانیلین،وارد کننده،مواد شیمیایی،مواد ازمایشگاهی،مواد آزمایشگاهی،فروش اسید آمینه،فروش اسید امینه، فروش ال پرولین، فروش پرولین، گلوتامین،تری فلورواستیک اسید،سدیم اسکوربات،سدیم آسکوربات،واردات چین،فروش مواد شیمیایی،فروش مواد شیمیائی،هیالورونیک اسید،واردات سیگما،فروش رنگ،سیگما،مرک،آلمان،المان،چین،واردکننده مواد شیمیایی شرکت مرک آلمان،واردات مواد شیمیایی،واردات مواد شیمیائی،نماینده رسمی شرکت مرک در ایران،واردات دارو،دارو،مواد اولیه،ارایشی بهداشتی،مواد اولیه آرایشی بهداشتی،سیگما،کد،واحد،وارد،دانشگاه،ازمایشگاه،آزمایشگاه،واردکننده سیگما،فروش مواد آزمایشگاهی،MERCK,SIGMA,ALDRICH,CDH,CDH INDIA,DEXTRIN,DEXTRINE,HYALURONIC ACID,هیالورونیک اسید،نماینده شرکت سیگما،مواد،فروشنده،واردکننده،فروش مواد شیمیایی،فروش مواد شیمیائی،اسید آمینه،اسیدهای آمینه،اسید امینه،دارو،مواد اولیه،شیمی،نمایندگی مرک،نمایندگی MERCK،شیمی،ازمایش،ازمایشگاه،آزمایشگاه،آزمایشگاهی،واردات،اصل،ارجینال،ارژینال،واردکننده شرکت CDH، صادرات،واردات،هند،سولفوریک،متانول،اتانول،هیدروژن،سولفات،سدیم،پتاسیم،کلریدریک،ارایشی،بهداشتی،دارو،واردات مواد اولیه دارویی،واردات مواد شیمیایی شرکت مرک المان،کارلو،کارلو اربا،نماینده شرکت کارلو ایتالیا،اسید،اسید امینه،اسید آمینه،اسیدهای امینه،واردات انواع ویتامین،ویتامین ا،ویتامین آ،ویتامین بی،ویتامین سی،ویتامین دی،ویتامین ای،ویتامین د،ویتامین کا،لایزین،گلوتامین،استیک اسید،فلورو،فلوئور،آهن،اهن،سولفات،هیدروژن،هیدرات،واردات مواد شیمیایی،واردات مواد شیمیائی،واردات شرکت مرک،واردات شرکت ،شیمی،فیزیک،شیشه الات،شیشه آلات،،واردات مواد شیمیایی شرکت سیگما،مواد اولیه،داروسازی،سازمان،استونیتریل،هند،مواد هندی،مواد،ماده،مواد،نمایندگی مرک المان،نمایندگی مرک آلمان،نماینده سیگما امریکا،نماینده سیگما آمریکا،نمایندگی سیگما،فروشنده مواد شیمیایی،مواد عمده،مواد خرد،داروسازی تماد،داروپخش،انستیتو پاستور،واکسن،امپول،آمپول،واردات مواد،مواد کارلو،هگزان،اتیل،متیل،کلراید،دی فنیل استونیتریل،ان-۲-کلرو پروپیل دی متیل امونیوم کلراید،استیک اسید،ضدعفونی،ماسک،الکل،کلسیم،فسفات،بروماید،فلوراید،بتاسیکلودکسترین،بتا سیکلو دکسترین،بتا-سیکلودکسترین،شیمی،استامینوفن،پاراستامول،اتیل اولئات،اسدهای چرب،مریستات،گلیسیدیل،فروش استامینوفن،فروش ،واردات مرک،سدیم دودسیل سولفات،فروش بنزوکائین،بنزوکائین,لیدوکایین,لیدوکائین,دی فنیل استونیتریل,مواد شیمیایی,شیمیایی,شیمیائی,تائورین,کراتین,لوتئین,هیدروکینون,پروتئین,دگزامتازون,سیپروهپتادین,سدیم اسکوربیل فسفات,سدیم,پتاسیم