Search

شنبه 26 خرداد 1403

منو

آرایشی بهداشتی






قيمت:   ۰ تومان

مواد اولیه آزمایشگاهی » آرایشی بهداشتی

فروش شی باتر با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز کالا و استعلام قیمت با شماره های شرکت تماس حاصل فرمایید. 09122967819 ,88984092 ,88984093,88984094

شی باتر چیست؟

شی باتر یا کره شی یک روغن گیاهی است که از دانه‌های روغنی درخت شی در آفریقا استخراج می‌شود. از آن جایی که این روغن جامد است و شکلی مشابه کره دارد، به آن کره شی می‌گویند. کاربرد بسیار زیاد این روغن در درمان بیماری‌های پوست و مو در وهله اول برای مردم آفریقا مشخص شد. به مرور زمان پای شی باتر به کشورهای دیگر هم باز شد تا همه بتوانند از این روغن شگفت انگیز استفاده کنند.

 

شی باتر چگونه به دست می آید؟

نحوه استخراج شی باتر جالب و بسیار ساده است. ابتدا مغز هسته میوه درخت شی را جدا می‌کنند. سپس آن را به صورت پودر درمی‌آورند و در آب جوش می‌جوشانند. روغن آن جدا می‌شود و بالای آب می‌ایستد. زمانی که آب سرد شد، کره به رنگ سفید و جامد در می‌آید.

 

موارد استفاده شی باتر

شی باتر قرن‌هاست که به عنوان یک ماده آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرد. با این که نام این روغن در ایران تنها چند سال است که به گوش رسیده است اما بومیان آفریقا از خواص آن قرن‌هاست استفاده می‌کنند. دلیل این موضوع، غلظت بالای ویتامین‌ها و اسیدهای چرب موجود در آن است. موادی که در ترکیبات شی باتر به کار رفته‌اند باعث شده تا این روغن یک محصول عالی برای پوست و مو باشد. بیشترین استفاده از شی باتر در روغن تراپی پوست و مو است.

آیا شی باتر حساسیت ایجاد می‌کند؟

با این که شی باتر از نوعی آجیل استخراج شده است اما به ندرت باعث ایجاد حساسیت می‌شود. شی باتر محصول یک درخت است اما بر خلاف بیشتر آجیل‌های دیگر که ماده آلرژی زا دارند، این محصول کمترین ترکیبات حساسیت زا را دارد. به همین دلیل در بسیاری از لوازم آرایشی از شی باتر استفاده می‌کنند. با این حال ممکن است استفاده از آن برای برخی از افراد حساسیت زا باشد.

این روغن هیچ ماده تحریک کننده شیمیایی در ساختارش ندارد. منافذ پوست را مسدود نمی‌کند و هیچ اثری از خشکی پوست باقی نمی‌گذارد. به همین دلیل برای هر نوع پوستی مناسب است.

شی باتر یک مرطوب کننده قوی است!

شی باتر به طور معمول به خاطر اثرات طولانی مدتی که در آبرسانی دارد، مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این روغن اسیدهای چرب لینولئیک، اولئیک، استناریک و پالمتیک وجود دارد که باعث رطوبت رسانی به پوست و مو می‌شود. درواقع این روغن به علت جذب بالایی که دارد، وارد پوست و مو می‌شود. پوست نیز در چنین شرایطی به بازسازی لیپیدها می‌پردازد و رطوبت ایجاد می‌کند. لیپیدهای به وجود آمده مانعی بین پوست و محیط بیرون ایجاد می‌کنند. بدین ترتیب رطوبت درون پوست حفظ می‌شود.

شی باتر پوست را چرب نمی‌کند!

یکی از مهمترین دلایلی که خرید شی باتر و استفاده از آن را افزایش داده است، عدم چرب شدن پوست و مو در هنگام استفاده از شی باتر است. با این که این محصول کاملا چرب است و شکل کره‌ای آن نشان از چربی بالای آن است اما به خاطر جذب سریع، اثری از چربی به جای نمی‌گذارد. اسید لینولئیک و اسید اولئیک باعث تعادل چربی روی پوست می‌شوند و جذب این روغن را تسریع می‌کنند.

شی باتر یک ضد التهاب قوی است!

بومیان آفریقا از این روغن به خاطر خاصیت ضد التهابی بالایی که دارد، برای درمان اگزما استفاده می‌کنند. وقتی شی باتر روی پوست قرار می‌گیرد، سیتوکین‌ها و سایر موادی که باعث ایجاد التهاب می‌شود، کمتر ترشح می‌شوند. به همین دلیل تحریکات ناشی از عوامل محیطی همچون خشکی هوا و اگزما با این روغن به حداقل می‌رسد.

شی باتر یک آنتی اکسیدان قوی است!

آنتی اکسیدان ها با جذب رادیکال های آزاد باعث سلامت سلول‌ها می‌شوند. حال اگر جذب رادیکال های آزاد روی پوست باشد، می‌توان از پیری سلول‌ها پیشگیری کرد. شی باتر حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین E و  A است. به این معنی که باعث تقویت فعالیت آنتی اکسیدان ها می‌شود.

شی باتر یک ضد باکتری و ضد قارچ قوی است!

خاصیت ضد باکتریایی شی باتر در سال 2012 اثبات شده است. از این خاصیت می‌توان در درمان آکنه و جوش های باکتریایی استفاده کرد. از طرفی از آن جایی که این روغن جذب سریع اپیدرم می‌شود، لایه خارجی پوست را قفل می‌کند. بنابراین پوست خشک نمی‌شود و تعادلی بین چربی های پوست ایجاد می‌کند. به همین دلیل از ورود باکتری‌هایی که منجر به آکنه در پوست می‌شوند، جلوگیری می‌کند. . همچنین این روغن در درمان عفونت های قارچی پوست قدرتمند است. اگرچه نمی‌توان تمام عفونت های قارچی را با شی باتر از بین برد، اما می‌توان قارچ هایی که معمولا ورزشکاران در پوستشان ایجاد می‌شوند را درمان کرد.

تقویت کننده کلاژن های پوست است!

چه چیزی بهتر از این که فرایند تخریب کلاژن سازی پوست متوقف شود؟ شی باتر حاوی تری ترپن است و این ماده، به طور طبیعی باعث توقف تخریب فیبر کلاژن می‌شود. این روغن گیاهی با نگهداری رشته های کلاژنی، باعث کاهش ایجاد چین و چروک در پوست می‌شوند.

بازسازی سریعتر سلول های پوست با شی باتر

یکی دیگر از فواید شی باتر، بازسازی سلول‌های پوست است. بدن به طور روزانه بین 30 تا 40 هزار سلول مرده دارد که از آن خلاص می‌شود. اگر سرعت خلاص شدن از این سلول‌ها زیاد باشد و رطوبت کافی در پوست نباشد، پوست خشک می‌شود. اگر سرعت خلاص شدن از این سلول‌های مرده کم باشد، پوست کدر و مرده دیده می‌شود. شی باتر با خاصیت مرطوب کنندگی و آنتی اکسیدانی که دارد، به بازسازی سریعتر سلول‌های پوست کمک می‌کند. بدین ترتیب زمانی که سلول‌های مرده ریزش پیدا کردند، سلول‌های تازه جایگزین آن‌ها می‌شوند.

درمان اسکار و زخم با شی باتر

درمان زخم و آسکار همیشه یک معظل مهم برای بیماران است. به ویژه اگر این زخم ردی از خود به جای بگذارد. به نظر می‌رسد که شی باتر از تولید فیبروبلاست های کلوئید و ایجاد بافت اسکار پیشگیری می‌کند. این روغن سلول‌های سالمی که در حال رشد هستند را به جای اصلی خود هدایت می‌کند.

شی باتر شوره سر را درمان می‌کند!

یکی از بهترین روشهای درمان شوره سر، بازگرداندن رطوبت به پوست خشک سر است. پوست خشک سر به علت تحریکات ایجاد شده، شوره می‌زند. در سال 2018 یک منبع معتبر درباره شی باتر اعلام کرد که اگر شی باتر با سایر مرطوب کننده‌های مناسب در پوست سر استفاده شود، پوسته شوره سر کاهش می‌یابد. با این حال هنوز اثرات استفاده انفرادی از این روغن در درمان شوره سر به اثبات نرسیده است.

شی باتر شکستگی مو را درمان می‌کند!

از آن جایی که شی باتر یک رطوبت رسان فوق العاده است، مانع از شکستگی موها می‌شود. این روغن مقاومت قابل توجهی در برابر شکستگی موها ایجاد می‌کند.

شی باتر در تسکین نیش زنبور و حشرات

طبق تجربیات، استفاده از شی باتر در درمان و کاهش تورم ناشی از گزش حشرات به ویژه نیش زنبور کاربرد دارد. البته برای این موضوع هیچ تحقیقات بالینی انجام نشده و تنها با توجه به شواهد، استفاده از این روغن برای چنین شرایطی پیشنهاد می‌شود. در هنگام گزش حشرات به خاطر داشته باشید که اولویت مراجعه شما به پزشک است. تنها پزشک می‌تواند نوع گزش را تشخیص دهد. برخی از گزش‌ها سمی هستند و نباید با درمان‌های خانگی، اقدام به رفع اثرات آن کرد.



آرایشی بهداشتی
۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان


فروش کوجیک اسید حجم ۲۵ کیلوگرم محصول چین موجود با کیفیت بالا گرید آرایشی بهداشتی
واردات و فروش کوجیک اسید kojic acid چین آرایشی بهداشتی بسته بندی ۲۵کیلوگرم موجود
آرایشی بهداشتی
۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان


آرایشی بهداشتی
۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان


آرایشی بهداشتی
۰ تومان


پارسول ۵۰۰۰ Parsol بسته بندی ۲۵ کیلوگرم محصول DSM موجود
PARSOL® 5000 is a strong UV-B absorber that helps boost SPF values significantly. An oil-soluble off white powder, this product is compatible with most popular cosmetic ingredients. PARSOL® ...
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش پروتئین وی کنستانتره 80 درصد WPC 80% واردات جدید از کشور هند در پاکت های 20 کیلویی با بالاترین کیفیت تماس ...
مشخصه ها: حاوی 80% وی پروتئین، با قابلیت هضم و جذب بالا پروتئین تقویت کننده سیستم ایمنی حاوی اسیدهای امینه ...
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش اولئیک اسید Oleic acid محصول مالزی ، چین ، ایران در بسته بندی ۱۸۵ کیلویی
خرید فروش اولئیک اسید محصول چین با کیفیت بسیار بالا تناژ موجود oleic acid
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش پودر کراتین بیس و هیدروکلراید بسته بندی 25 کیلویی گرید دارویی خوراکی 09122967819 واتس اپ
خرید و فروش پودر کراتین بیس و هیدروکلراید بسته بندی 25 کیلویی گرید دارویی خوراکی 09122967819 واتس اپ
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


خرید فروش دی فنیل استونیتریل چین 25kg
خرید فروش دی فنیل استونیتریل و دی متیل امینو ایزو پروپیل کلراید هیدروکلراید چین 25kg
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش گلوتاتیون احیا Glutathione Reduced محصول چین گرید آرایشی ۲۵ کیلویی موجود تماس : ۰۹۱۲۱۹۶۵۷۹۷-۸۸۹۸۴۰۹۴-۸۸۹۸۴۰۹۳-۸۸۹۸۴۰۹۲ ...
فروش گلوتاتیون احیا Glutathione Reduced محصول چین گرید آرایشی ۲۵ کیلویی موجود تماس : ۰۹۱۲۱۹۶۵۷۹۷-۸۸۹۸۴۰۹۴-۸۸۹۸۴۰۹۳-۸۸۹۸۴۰۹۲ ...
آرایشی بهداشتی
۰ تومان
1
بعدي
آخر
(1 تا 10 از 131)

راه اندازي فروشگاه در Eforosh رايگان است

فروش تریس هیدروکلراید،کوجیک اسید,استونیتریل،گلیکولیک، گلوکزامین،کندروتین،دی،فنیل،استو،نیتریل،متادن،افغانستان،کوژیک اسید,هیالورونیک اسید,دی فنیل استونیتریل,DIPHENYLACETONITRILE,پاراستامول,PARACETAMOL,استامینوفن,سدیم اسکوربیل فسفات،متادون،متادن،فروش متادون،متادون پودری،متادون پودری چین،Methadon,فروش Methadon,واردکننده متادون،خرید متادون،تریزما هیدروکلراید،تریس هیدروکسی متیل امینو متان،فروش تریس بیس،فروش تریس هیدروکلراید،تریتون ایکس،فروش تریتون،فروش پنتیلن گلایکول،خرید پنتیلن گلایکول،پنتیلن گلایکول پنتیلن گلیکول پنتیلن ،پنتیلن گلایکول، پنتیلن گلیکول، penthylene glycol , ارایشی ، بهداشتی، ارایشی بهداشتی، بهداشتی، آرایشی، واردات، چین،فروش ترایزول ترمو،فروش ترایزول گیبکو،خرید و فروش سدیم اسکوربات،وارد کننده سدیم اسکوربات،وارد کننده سدیم آسکوربات،واردکننده سدیم اسکوربات،واردکننده سدیم آسکوربات،فروش ویتامین سی،فروش ویتامین c، کلاژن،فروش کلاژن،فروش کلاژن خوراکی،ژلاتین،کلاژن گاوی،کلاژن ماهی،فروش کلاژن خوراکی،انواع کلاژن خوراکی،انواع کلاژن،واردات کلاژن،واردات کلاژن خوراکی،collagen،فروش collagen خوراکی،واردکننده کلاژن،کلاژن فرانسه،کلاژن گاوی خوراکی چینی،کلاژن چینی،اتیل وانیلین،فروش اتیل وانیلین،وارد کننده،مواد شیمیایی،مواد ازمایشگاهی،مواد آزمایشگاهی،فروش اسید آمینه،فروش اسید امینه، فروش ال پرولین، فروش پرولین، گلوتامین،تری فلورواستیک اسید،سدیم اسکوربات،سدیم آسکوربات،واردات چین،فروش مواد شیمیایی،فروش مواد شیمیائی،هیالورونیک اسید،واردات سیگما،فروش رنگ،سیگما،مرک،آلمان،المان،چین،واردکننده مواد شیمیایی شرکت مرک آلمان،واردات مواد شیمیایی،واردات مواد شیمیائی،نماینده رسمی شرکت مرک در ایران،واردات دارو،دارو،مواد اولیه،ارایشی بهداشتی،مواد اولیه آرایشی بهداشتی،سیگما،کد،واحد،وارد،دانشگاه،ازمایشگاه،آزمایشگاه،واردکننده سیگما،فروش مواد آزمایشگاهی،MERCK,SIGMA,ALDRICH,CDH,CDH INDIA,DEXTRIN,DEXTRINE,HYALURONIC ACID,هیالورونیک اسید،نماینده شرکت سیگما،مواد،فروشنده،واردکننده،فروش مواد شیمیایی،فروش مواد شیمیائی،اسید آمینه،اسیدهای آمینه،اسید امینه،دارو،مواد اولیه،شیمی،نمایندگی مرک،نمایندگی MERCK،شیمی،ازمایش،ازمایشگاه،آزمایشگاه،آزمایشگاهی،واردات،اصل،ارجینال،ارژینال،واردکننده شرکت CDH، صادرات،واردات،هند،سولفوریک،متانول،اتانول،هیدروژن،سولفات،سدیم،پتاسیم،کلریدریک،ارایشی،بهداشتی،دارو،واردات مواد اولیه دارویی،واردات مواد شیمیایی شرکت مرک المان،کارلو،کارلو اربا،نماینده شرکت کارلو ایتالیا،اسید،اسید امینه،اسید آمینه،اسیدهای امینه،واردات انواع ویتامین،ویتامین ا،ویتامین آ،ویتامین بی،ویتامین سی،ویتامین دی،ویتامین ای،ویتامین د،ویتامین کا،لایزین،گلوتامین،استیک اسید،فلورو،فلوئور،آهن،اهن،سولفات،هیدروژن،هیدرات،واردات مواد شیمیایی،واردات مواد شیمیائی،واردات شرکت مرک،واردات شرکت ،شیمی،فیزیک،شیشه الات،شیشه آلات،،واردات مواد شیمیایی شرکت سیگما،مواد اولیه،داروسازی،سازمان،استونیتریل،هند،مواد هندی،مواد،ماده،مواد،نمایندگی مرک المان،نمایندگی مرک آلمان،نماینده سیگما امریکا،نماینده سیگما آمریکا،نمایندگی سیگما،فروشنده مواد شیمیایی،مواد عمده،مواد خرد،داروسازی تماد،داروپخش،انستیتو پاستور،واکسن،امپول،آمپول،واردات مواد،مواد کارلو،هگزان،اتیل،متیل،کلراید،دی فنیل استونیتریل،ان-۲-کلرو پروپیل دی متیل امونیوم کلراید،استیک اسید،ضدعفونی،ماسک،الکل،کلسیم،فسفات،بروماید،فلوراید،بتاسیکلودکسترین،بتا سیکلو دکسترین،بتا-سیکلودکسترین،شیمی،استامینوفن،پاراستامول،اتیل اولئات،اسدهای چرب،مریستات،گلیسیدیل،فروش استامینوفن،فروش ،واردات مرک،سدیم دودسیل سولفات،فروش بنزوکائین،بنزوکائین,لیدوکایین,لیدوکائین,دی فنیل استونیتریل,مواد شیمیایی,شیمیایی,شیمیائی,تائورین,کراتین,لوتئین,هیدروکینون,پروتئین,دگزامتازون,سیپروهپتادین,سدیم اسکوربیل فسفات,سدیم,پتاسیم