Search

شنبه 26 خرداد 1403

منو

آرایشی بهداشتی






قيمت:   ۰ تومان

مواد اولیه آزمایشگاهی » آرایشی بهداشتی

فروش منتول با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز کالا و استعلام قیمت با شماره های شرکت تماس حاصل فرمایید. 09122967819 ,88984092 ,88984093,88984094

منتول چیست؟

(menthol) از نعنا و یا روغن نعنا استخراج می شود و در دمای اتاق به صورت جامد است. منتول ماده موثر گیاه آویشن است که به صورت طبیعی در گیاهانی مانند نعنا و اکالیپتوس پیدا می شود. این ماده آلی به علت ویژگی ها و بوی تندی که دارد در صنایع داروسازی، آرایشی و عطر سازی استفاده می شود.

نزدیک به 2000 سال پیش در کشور ژاپن کشف شده است. به شکل های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد و فوائد زیادی دارد. در سال 2007 تولید جهانی آن 19000 تن بود که از این مقدار 6300 تن به صورت مصنوعی تولید می شد.

شرکت ژاپنی تاکاساگو، سالانه بیش از 2000 تن منتول مصنوعی تولید می کند. به طورکلی تقاضا برای آن زیاد است و در بازار تجاری از جایگاه خوبی برخوردار است. تخمین زده شده که میزان استفاده از آن در سراسر جهان ۳۰ تا ۳۲۰۰۰ تن در سال است.

ساختار منتول

یک الکل مونوترپن حلقوی است که به اندازه 0.2 درصد از جرم گیاه نعنا، جوهر نعنا استخراج می شود. یک ترکیب آلی 10 کربنه است که در اثر سنتز مصنوعی ایجاد می شود. این ترکیب طبیعی، ماده مومی با ساختار بلوری، دارای سه اتم کربن نامتقارن و بنابراین، دارای چهار جفت ایزومر نوری یعنی (+) و (-) ایزومنتول، (+)و (-) منتول، (+) و (-)نئومنتول، (+) و (-) نئوایزومنتول است.


منتول چه کاربردهایی دارد؟

به عنوان چاشنی و ماده معطر در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. چند قطره منتول در آب جوش یا دستگاه های بخور می تواند به ضد عفونی کردن و خوشبو کردن فضا کمک کند.

در کرم های اصلاح، ژل خنک کننده و همچنین پماد ویکس استفاده می شود. منتول به طور کلی برای بدن عوارضی ندارد اما تنها موردی که باید در مصرف منتول احتیاط کرد، برای زنان باردار است که باید از تماس مستقیم آن با پوست خود، دوری کنند.

پزشکی: کاربرد بسیار گسترده ای در صنعت پزشکی و داروسازی دارد. اثرات ضد باکتریایی، ضد درد و خاصیت آنتی اکسیدانی این ماده، باعث استفاده فراوان آن در این صنعت شده است. منتول موجود در ترکیبات، باعث افزایش نفوذ در پوست می شود. درنتیجه با ماساژ دادن آن به قسمت هایی از بدن که دچار درد های موضعی هستند، باعث تسکین درد می شود.

خاصیت ضد التهابی این ماده در برطرف کردن اسپاسم عضلانی موثر است. البته نباید با یکبار استفاده انتظار درمان داشت. گاهی برای تسکین درد های موضعی نیاز است طی روز های متوالی از آن استفاده شود. همچنین بعد از استفاده و یا استشمام منتول، احساس آرامش در ناحیه سر و سینه ایجاد می شود.

استشمام و بخور آن، برای جلوگیری از گرفتگی بینی در کودکان و بزرگسالان و پیشگیری از سرماخوردگی موثر است. حتی برای نوزادان نیز مورد استفاده قرار می گیرد. در داروهای تسکین سرفه، شربت سینه، کاهش خارش در پوست استفاده می شود.


جذب آن در ناحیه سر برای درمان سردرد مفید است. در پوست با ایجاد حس خنکی باعث منبسط شدن عروق و درمان آفتاب سوختگی می شود. در مصارف پزشکی برای درمان عفونت های ویروسی از منتول استفاده می شود. طبق تحقیقات انجام شده، خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی منتول تایید شده است.

دهان و دندان: طعم دهنده در تولید خمیر دندان ، آدامس، آب نبات، براق کننده لب و به طور کلی در محصولات مراقبت از دهان استفاده می شود.

صنایع آرایشی: در محصولات شامپو و صابون به عنوان یک ماده خنک کننده و معطر مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین برای حالت دادن به مو از ترکیبات منتول استفاده می شود.

قطره منتول چیست

قطره های سرفه که بعضا با نام آبنبات های گلو نامیده می شوند ، به آرامش گلو کمک می کنند و رفلکسی را که باعث سرفه شما می شود ، مهار می کنند. رایج ترین دارو در قطره سرفه ، menthol است. این ماده یک ترکیب آلی است که از نعناع فلفلی ، اکالیپتوس و سایر روغن های نعناع ساخته شده است و به خنک شدن مجاری تنفسی و تسکین گلو کمک می کند. قطره ی آن مسمومیتی به جای نمی گذارد اما مصرف آن به صورت خالص می تواند بسیار تیز و تند باشد و مسمومیت زیادی را بر جای بگذارد.

روش تهیه منتول کریستال

در ابتدا برگ های نعناع را تقطیر و بخار می کنند تا روغن، آب و کنداکس جدا شوند. سپس روغن نعنا خام توسط فیلتراسیون خلا پالایش می شود تا آب و ناخالصی های موجود در آن از بین برود. علت اجرای این مرحله این است که ای ناخالصی ها مانع ایجاد بلور های منتول می شود. بعد از این مرحله، انجماد روغن نعنا با کاهش دمای 5 تا 10 درجه ای صورت می گیرد. با خشک کردن بلور ها، منتول کریستال تهیه و تولید می شود.

مشخصات ماده

فرم مولکولی: C10H20O

جرم مولی:  156.27 g/mol

چگالی: 0.89 g/cm3

حالت ماده: جامد کریستالی

رنگ: سفید یا بی رنگ

نقطه ذوب: 41-44 درجه سانتی گراد

انحلال پذیری: به صورت نامحلول در آب و به طور آزاد در الکل، دی اتیل اتر یا کلروفرم محلول است.



آرایشی بهداشتی
۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان


فروش کوجیک اسید حجم ۲۵ کیلوگرم محصول چین موجود با کیفیت بالا گرید آرایشی بهداشتی
واردات و فروش کوجیک اسید kojic acid چین آرایشی بهداشتی بسته بندی ۲۵کیلوگرم موجود
آرایشی بهداشتی
۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان


آرایشی بهداشتی
۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان


آرایشی بهداشتی
۰ تومان


پارسول ۵۰۰۰ Parsol بسته بندی ۲۵ کیلوگرم محصول DSM موجود
PARSOL® 5000 is a strong UV-B absorber that helps boost SPF values significantly. An oil-soluble off white powder, this product is compatible with most popular cosmetic ingredients. PARSOL® ...
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش پروتئین وی کنستانتره 80 درصد WPC 80% واردات جدید از کشور هند در پاکت های 20 کیلویی با بالاترین کیفیت تماس ...
مشخصه ها: حاوی 80% وی پروتئین، با قابلیت هضم و جذب بالا پروتئین تقویت کننده سیستم ایمنی حاوی اسیدهای امینه ...
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش اولئیک اسید Oleic acid محصول مالزی ، چین ، ایران در بسته بندی ۱۸۵ کیلویی
خرید فروش اولئیک اسید محصول چین با کیفیت بسیار بالا تناژ موجود oleic acid
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش پودر کراتین بیس و هیدروکلراید بسته بندی 25 کیلویی گرید دارویی خوراکی 09122967819 واتس اپ
خرید و فروش پودر کراتین بیس و هیدروکلراید بسته بندی 25 کیلویی گرید دارویی خوراکی 09122967819 واتس اپ
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


خرید فروش دی فنیل استونیتریل چین 25kg
خرید فروش دی فنیل استونیتریل و دی متیل امینو ایزو پروپیل کلراید هیدروکلراید چین 25kg
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش گلوتاتیون احیا Glutathione Reduced محصول چین گرید آرایشی ۲۵ کیلویی موجود تماس : ۰۹۱۲۱۹۶۵۷۹۷-۸۸۹۸۴۰۹۴-۸۸۹۸۴۰۹۳-۸۸۹۸۴۰۹۲ ...
فروش گلوتاتیون احیا Glutathione Reduced محصول چین گرید آرایشی ۲۵ کیلویی موجود تماس : ۰۹۱۲۱۹۶۵۷۹۷-۸۸۹۸۴۰۹۴-۸۸۹۸۴۰۹۳-۸۸۹۸۴۰۹۲ ...
آرایشی بهداشتی
۰ تومان
1
بعدي
آخر
(1 تا 10 از 131)

راه اندازي فروشگاه در Eforosh رايگان است

فروش تریس هیدروکلراید،کوجیک اسید,استونیتریل،گلیکولیک، گلوکزامین،کندروتین،دی،فنیل،استو،نیتریل،متادن،افغانستان،کوژیک اسید,هیالورونیک اسید,دی فنیل استونیتریل,DIPHENYLACETONITRILE,پاراستامول,PARACETAMOL,استامینوفن,سدیم اسکوربیل فسفات،متادون،متادن،فروش متادون،متادون پودری،متادون پودری چین،Methadon,فروش Methadon,واردکننده متادون،خرید متادون،تریزما هیدروکلراید،تریس هیدروکسی متیل امینو متان،فروش تریس بیس،فروش تریس هیدروکلراید،تریتون ایکس،فروش تریتون،فروش پنتیلن گلایکول،خرید پنتیلن گلایکول،پنتیلن گلایکول پنتیلن گلیکول پنتیلن ،پنتیلن گلایکول، پنتیلن گلیکول، penthylene glycol , ارایشی ، بهداشتی، ارایشی بهداشتی، بهداشتی، آرایشی، واردات، چین،فروش ترایزول ترمو،فروش ترایزول گیبکو،خرید و فروش سدیم اسکوربات،وارد کننده سدیم اسکوربات،وارد کننده سدیم آسکوربات،واردکننده سدیم اسکوربات،واردکننده سدیم آسکوربات،فروش ویتامین سی،فروش ویتامین c، کلاژن،فروش کلاژن،فروش کلاژن خوراکی،ژلاتین،کلاژن گاوی،کلاژن ماهی،فروش کلاژن خوراکی،انواع کلاژن خوراکی،انواع کلاژن،واردات کلاژن،واردات کلاژن خوراکی،collagen،فروش collagen خوراکی،واردکننده کلاژن،کلاژن فرانسه،کلاژن گاوی خوراکی چینی،کلاژن چینی،اتیل وانیلین،فروش اتیل وانیلین،وارد کننده،مواد شیمیایی،مواد ازمایشگاهی،مواد آزمایشگاهی،فروش اسید آمینه،فروش اسید امینه، فروش ال پرولین، فروش پرولین، گلوتامین،تری فلورواستیک اسید،سدیم اسکوربات،سدیم آسکوربات،واردات چین،فروش مواد شیمیایی،فروش مواد شیمیائی،هیالورونیک اسید،واردات سیگما،فروش رنگ،سیگما،مرک،آلمان،المان،چین،واردکننده مواد شیمیایی شرکت مرک آلمان،واردات مواد شیمیایی،واردات مواد شیمیائی،نماینده رسمی شرکت مرک در ایران،واردات دارو،دارو،مواد اولیه،ارایشی بهداشتی،مواد اولیه آرایشی بهداشتی،سیگما،کد،واحد،وارد،دانشگاه،ازمایشگاه،آزمایشگاه،واردکننده سیگما،فروش مواد آزمایشگاهی،MERCK,SIGMA,ALDRICH,CDH,CDH INDIA,DEXTRIN,DEXTRINE,HYALURONIC ACID,هیالورونیک اسید،نماینده شرکت سیگما،مواد،فروشنده،واردکننده،فروش مواد شیمیایی،فروش مواد شیمیائی،اسید آمینه،اسیدهای آمینه،اسید امینه،دارو،مواد اولیه،شیمی،نمایندگی مرک،نمایندگی MERCK،شیمی،ازمایش،ازمایشگاه،آزمایشگاه،آزمایشگاهی،واردات،اصل،ارجینال،ارژینال،واردکننده شرکت CDH، صادرات،واردات،هند،سولفوریک،متانول،اتانول،هیدروژن،سولفات،سدیم،پتاسیم،کلریدریک،ارایشی،بهداشتی،دارو،واردات مواد اولیه دارویی،واردات مواد شیمیایی شرکت مرک المان،کارلو،کارلو اربا،نماینده شرکت کارلو ایتالیا،اسید،اسید امینه،اسید آمینه،اسیدهای امینه،واردات انواع ویتامین،ویتامین ا،ویتامین آ،ویتامین بی،ویتامین سی،ویتامین دی،ویتامین ای،ویتامین د،ویتامین کا،لایزین،گلوتامین،استیک اسید،فلورو،فلوئور،آهن،اهن،سولفات،هیدروژن،هیدرات،واردات مواد شیمیایی،واردات مواد شیمیائی،واردات شرکت مرک،واردات شرکت ،شیمی،فیزیک،شیشه الات،شیشه آلات،،واردات مواد شیمیایی شرکت سیگما،مواد اولیه،داروسازی،سازمان،استونیتریل،هند،مواد هندی،مواد،ماده،مواد،نمایندگی مرک المان،نمایندگی مرک آلمان،نماینده سیگما امریکا،نماینده سیگما آمریکا،نمایندگی سیگما،فروشنده مواد شیمیایی،مواد عمده،مواد خرد،داروسازی تماد،داروپخش،انستیتو پاستور،واکسن،امپول،آمپول،واردات مواد،مواد کارلو،هگزان،اتیل،متیل،کلراید،دی فنیل استونیتریل،ان-۲-کلرو پروپیل دی متیل امونیوم کلراید،استیک اسید،ضدعفونی،ماسک،الکل،کلسیم،فسفات،بروماید،فلوراید،بتاسیکلودکسترین،بتا سیکلو دکسترین،بتا-سیکلودکسترین،شیمی،استامینوفن،پاراستامول،اتیل اولئات،اسدهای چرب،مریستات،گلیسیدیل،فروش استامینوفن،فروش ،واردات مرک،سدیم دودسیل سولفات،فروش بنزوکائین،بنزوکائین,لیدوکایین,لیدوکائین,دی فنیل استونیتریل,مواد شیمیایی,شیمیایی,شیمیائی,تائورین,کراتین,لوتئین,هیدروکینون,پروتئین,دگزامتازون,سیپروهپتادین,سدیم اسکوربیل فسفات,سدیم,پتاسیم