Search

پنجشنبه 7 بهمن 1400

منو

Industrial صنعتی بهداشتی






قيمت:   ۰ تومان

مواد شیمیایی » Industrial صنعتی بهداشتی

کوجیک اسید (کوژیک اسید) kojic acid گرید آرایشی بهداشتی واردات جدید محصول چین با کیفیت بسیار بالا موجود در بشکه های ۲۵ و ۵۰ کیلوگرم مدیر فروش : ۰۹۱۲۱۹۶۵۷۹۷

خواص و فواید و اثرات کوجیک اسید برای پوست ( بررسی تاثیر شگفت انگیز کوجیک اسید بر روی پوست )

کوجیک اسید یک ماده شیمیایی است که از انواع مختلف قارچ ها تولید می شود. همچنین محصول جانبی سس سویای تخمیر شده و شراب برنج است.

از کوجیک اسید گاهی در صنایع غذایی به عنوان ماده نگهدارنده طبیعی استفاده می شود. با این حال ، یکی از کاربردهای اصلی اسید کوجیک ، استفاده در برخی از محصولات بهداشتی و آرایشی و مراقبت از پوست است.

در این مقاله ، ما به چگونگی استفاده از اسید کوجیک ، فواید آن برای پوست و خطرات احتمالی آن در صورت بروز  و عوارض جانبی احتمالی آن می پردازیم.

موارد استفاده از کوجیک اسید

از اسید کوجیک گاهی اوقات در محصولات بهداشتی و آرایشی برای روشن شدن پوست استفاده می شود . همچنین از این ترکیب ممکن است برای درمان بیماری های پوستی مانند آسیب های ناشی از آفتاب بر روی پوست ، درمان جای زخم و جوش باقی مانده بر روی پوست و همچنین درمان لکه های پوستی ناشی از افزایش سن استفاده شود.

علمی که پشت این موضوع است نشان می دهد کوجیک اسید به عنوان یک ماده روشن کننده پوست و ضد لک های پوستی کار می کند به این صورت که بر روی تولید رنگدانه ملانین در پوست اثر می گذارد و تولید بیش از حد آن را مهار می کند.

مشاهده یک مقاله کامل در خصوص بهترین مواد ضد لک و روشن کننده پوست.

ملانین یک رنگدانه طبیعی در بدن است که به چشم ، مو و پوست رنگ می بخشد. برای حمایت از تولید ملانین یک اسید آمینه به نام تیروزین مورد نیاز است.

اسید کوجیک از تشکیل تیروزین جلوگیری می کند ، که در نتیجه از تولید رنگدانه ملانین جلوگیری می کند. کاهش تولید ملانین می تواند پوست را روشن تر کند.

اسید کوجیک بیشتر در محصولات آرایشی مانند کرم ها ، لوسیون ها و سرم ها استفاده می شود. در بعضی از صابون ها نیز امروزه از این اسید استفاده می شود. بسیاری از محصولات دارای اسید کوجیک برای استفاده در دستها یا صورت در نظر گرفته شده اند.

محصولات حاوی کوجیک اسید را می توان در قسمت های دیگر بدن مانند پاها و بازوها نیز استفاده کرد. غلظت اسید کوجیک در مواد آرایشی اغلب بین 1 تا 4 درصد است .

برخی از محصولات حاوی این ماده ، مانند سرم ها ، باید بر روی پوست قرار گرفته و مدتی بر روی پوست باقی بماند تا جذب پوست شود ، اما برخی از محصولات مانند صابون ها بعد از استفاده بر روی پوست باید شسته شوند.

توجه داشته باشید که سرم ها استاندارد ترین محصولات حاوی کوجیک اسید به منظور استفاده و حصول بهترین نتیجه بر روی پوست می باشند. زیر سرم ها قدرت جذب بالا تر و در نتیجه اثر گذاری بیشتری دارند.

فواید اسید کوجیک برای پوست

مزایای استفاده از محصولات حاوی اسید کوجیک ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • اثر ضد پیری پوست : محصولات حاوی کوجیک اسید می توانند پوست را روشن کنند ، که می تواند باعث بهبود لکه های پوستی ناشی از افزایش سن  و آسیب های پوستی ناشی از نور خورشید شود. کاهش لکه های پوستی می تواند اثرات ضد پیری و جوان کننده برای شما به همراه داشته باشد.
  • کوجیک اسید ملاسما را درمان می کند : اسید کوجیک همچنین می تواند در کاهش ملاسما که در واقع تیرگی یا لک های پوستی ناشی از بارداری است ، مفید باشد.
  • کاهش و درمان جای جوش و زخم های پوستی : کوجیک اسید همچنین ممکن است باعث تغییر رنگ و روشن کردن پوست و کم کردن جای زخم بر روی پوست شود. اگرچه این اسید ، ضخامت بافت اسکار یا زخم را بهبود نمی بخشد ، اما ممکن است رنگدانه های تیره مرتبط با انواع خاصی از اسکارها را کاهش دهد. روشن تر شدن جای زخم باعث می شود کمتر به چشم بیاید.
  • فواید ضد قارچی : همچنین تصور می شود که اسید کوجیک دارای برخی از فواید ضد قارچ است. این خاصیت می تواند در پیشگیری و درمان برخی از عفونت های قارچی ، مانند عفونت های کف پا و مخمر مفید باشد.
  • اثرات ضد باکتریایی : اسید کوجیک همچنین می تواند فواید ضد باکتریایی ایجاد کند که در نتیجه می تواند به کاهش احتمال ابتلا به انواع متداول عفونت های پوستی باکتریایی کمک کند.
  • قبل از استفاده از محصولات حاوی اسید کوجیک ، اطمینان از بی خطر بودن آن محصول مهم است.

    محصولات آرایشی همانند داروها و مواد غذایی تنظیم نمی شوند. طبق قانون ، محصولات آرایشی و بهداشتی ملزم به تأیید سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) قبل از فروش نیستند.

    FDA یک برنامه ثبت داوطلبانه برای تولیدکنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی دارد که در آن شرکت ها می توانند نحوه تولید محصولات خود را گزارش دهند. همچنین ، پنل تخصصی بررسی مواد تشکیل دهنده لوازم آرایشی (CIR) ایمنی آنها را بررسی می کند.

    بررسی و مطالعه ترکیب اسید کوجیک نشان می دهد که برخی مطالعات روی موش ها حاکی از وجود ارتباط رشد تومور در زمان استفاده از اسید کوجیک در غلظت های بسیار بالا است.

    با این حال ، از آنجا که اسید کوجیک به آرامی در گردش خون جذب می شود ، این پیوند و ارتباط ضعیف است . بعید است که سطح اسید کوجیک در خون آنقدر زیاد شود که باعث سرطان در انسان شود.

    به گفته بازرسان ، داده های موجود نشان می دهد که استفاده از محصولات حاوی اسید کوجیک با غلظت 2 درصد در محصولاتی که بر روی پوست باقی می مانند مانند سرم ها کاملا بی خطر تلقی می شود.

    گروه تخصصی CIR موافقت کرده که از کوجیک اسید می توان با خیال راحت در محصولات آرایشی استفاده کرد.

    اسید کوجیک به صورت خام امروزه در دسترس است ، اما استفاده از آن به صورت خام برای پوست توصیه نمی شود. کوجیک اسید باید در غلظت های بیش از 4 درصد رقیق شود.

    توصیه می شود به منظور جلوگیری از التهابات پوستی از محصولات دارای غلظت 1 تا 2 درصد استفاده گردد.

    تلاش برای افزودن اسید کوجیک خام به کرم ها یا لوسیون ها ممکن است دشوار باشد و منجر به افزایش التهابات پوستی شود. استفاده از لوسیون ها و کرم های پوستی از قبل ساخته شده و معروف تر که حاوی اسید کوجیک در غلظت های خاص هستند ، می تواند گزینه بهتری برای شما باشد.

    خطرات یا عوارض جانبی استفاده از کوجیک اسید

    اگرچه ممکن است استفاده از محصولات حاوی اسید کوجیک برای اکثر افراد بی خطر تلقی شود ، اما خطرات و عوارض جانبی احتمالی آن نیز وجود دارد.

    عوارض جانبی کوجیک اسید ممکن است شامل موارد زیر باشد:

    1 - پوست ممکن است به راحتی دچار آفتاب سوختگی شود

    استفاده از اسید کوجیک می تواند پوست را بیشتر مستعد آفتاب سوختگی کند ، بنابراین استفاده از ضد آفتاب در صورت استفاده از محصولات حاوی کوجیک اسید ، بسیار مهم است . 

    علت این موضوع این است که اسید کوجیک ، تولید رنگدانه ملانین را کم می کند و یا از تولید آن جلوگیری می کند و رنگدانه ملانین در واقع به محافظت از پوست در برابر آفتاب و اشعه UV کمک می کند.

    2 - درماتیت تماسی

    کوجیک اسید می تواند منجر به ایجاد درماتیت تماسی در برخی از افراد ، به ویژه افرادی که پوست حساس دارند ، شود.

    درماتیت تماسی می تواند باعث بثورات پوستی ، خارش و خشکی پوست شود. در موارد شدید ، ممکن است همراه با درد و تاول باشد.

    غلظت اسید کوجیک در کرم ها ، سرم ها و صابون ها ممکن است توسط هر سازنده متفاوت باشد. معمولا محصولاتی که حاوی غلظت بالاتر اسید کوجیک هستند ، منجر به تشکیل این نوع التهابات پوستی می شوند.

    خلاصه کل مقاله در مورد خواص و فواید و اثرات یا تاثیر کوجیک اسید بر روی پوست

    استفاده از اسید کوجیک بر روی دست ، خواص و اثرات آن

    ثابت شده که کوجیک اسید می تواند برای افرادی که به دلایل آفتاب سوختگی ، افزایش سن  یا تشکیل زخم ها بر روی پوست ،  دچار لکه های پوستی شده باشند ، مفید باشد.

    با این حال به برخی از افراد مبتلا به برخی بیماری های پوستی یا آلرژی توصیه می شود که از اسید کوجیک استفاده نکنند.

    همیشه بهتر است قبل از استفاده از یک محصول حاوی این اسید با یک متخصص پوست یا متخصص زیبایی در خصوص استفاده از آن محصول مشورت کنید.

    یک متخصص پوست همچنین می تواند در مورد موارد خاص ، از جمله تعداد دفعات استفاده و قدرت غلظت محصولی که استفاده می کنید ، توصیه هایی ارائه دهد.

    بعضی از افراد ممکن است پس از چند هفته نتیجه را ببینند ، اگرچه در شرایط خاص ممکن است این مدت طولانی تر نیز شود. محصولات حاوی اسید کوجیک معمولا برای یک بازه زمانی کوتاه مدت توصیه می شوند که مورد استفاده قرار گیرد.

    هنگام انتخاب محصولات حاوی کوجیک اسید ، افراد باید مطمئن شوند که دستورالعمل نوشته شده بر روی محصول و یا توصیه شده توسط پزشک یا متخصص زیبایی را دنبال می کنند. همچنین اطمینان حاصل کنید که محصولی که استفاده می کنید حاوی غلظت اسید کوجیک توصیه شده توسط متخصص پوست باشد. غلظت1 تا 2 درصد برای همه افراد امن و بی خطر است.

    افرادی که هنگام استفاده از محصولات حاوی کوجیک اسید دچار جوش و یا دیگر التهابات پوستی می شوند ، باید بلافاصله استفاده از آن محصول را متوقف کنند. اگر علائم طی چند روز برطرف نشد ، بهتر است به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که در صورت که پوست شما از قبل و هم اکنون دچار التهاب و یا قرمزی و یا تحریک شده بوده است ، نباید از کوجیک اسید استفاده کنید ، همچنین در صورتی که پوست شما دچار نوعی آسیب باشد.

    اسید کوجیک

    یکی از معروف ترین و پرکاربرد ترین اسید هاییست که در مواد آرایشی استفاده می شود.

    اسید نوپای عرصه مراقبت پوست

    این اسید در سال 1989 با نام کوژیک ( کوجیک ) اسید در ژاپن، از نوعی قارچ گرفته شد.

    این اسید از چندین نوع قارچ ساخته شده است که تا قبل 1989 دانشمندان و محققان هرگز با چنین اسیدی مواجه نشده بودند.

    اسید کوجیک در غذاهای خاص از جمله غذای های ژاپنی، سس سویا و شراب برنج تخمیر و تولید می شود.

    این اسید از تشکیل تیروزین که اسید آمینه ای برای تولید ملانین است، جلوگیری کرده و تولید آن را مهار می کند. ملانین رنگدانه ای است که بر روی مو، پوست و رنگ چشم اثر می گذارد. از آنجا که این اسید تولید ملانین را مهار می کند، بنابراین می تواند اثر روشن کننده ای روی پوست داشته باشد.

    آشنایی با ملانین

    ملانین ها رنگدانه های سازنده رنگ پوست هستند که افزایش یا کاهش میزان تولید ملانین باعث ایجاد مشکلات پوستی می شود، به طور مثال:

    بیماری ویتیلیگو: نتیجه تولید کم ملانین

    لک و کک: نتیجه تولید زیاد ملانین

    فعالیت ملانوسیت ها در سطح پوست به یکدست شدن رنگ پوست می انجامد.

    کاربرد اصلی کوجیک اسید

    اسید کوژیک در اصل برای سفید شدن پوست و لکه های پوستی به کار می‌رود. بسیاری از افراد، این محصول را برای سفید کردن لکه‌ها و نقاط سیاه استفاده می‌کنند. اگرچه این ماده برای مصارف آرایشی استفاده می‌شود اما فواید دیگری نیز مثل نگه ‌داری رنگ غذا و از بین بردن برخی باکتری‌ها دارد. این ماده وقتی برای سفید شدن پوست استفاده می‌شود، رنگ‌دانه ملانین پوست را کاهش می‌دهد و این امر، به روشن شدن پوست منجر می‌شود.

    بسیاری از محصولات زیبایی مثل صابون، لوسیون و کرم، حاوی این اسید هستند. بسیاری افراد آن‌ها را به امید سفید شدن پوست اصل این اسید را تهیه کرده و به صورت خود می‌زنند!

    کوژیک اسید (به انگلیسیKojic acid) با فرمول شیمیاییC۶H۶O۴ یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم ۳۸۴۰ است. که جرم مولی آن ۱۴۲٫۱۱ g/mol می‌باشد. شکل ظاهری این ترکیب، پودر قهوهای مایل به زرد است.

    اسید کوجیک (یا کوژیک اسید) یکی از مشتقات طبیعی است که از قارچ و سایر محصولات شبه قارچ و نیز برنج یا شراب برنج (ماکولی) تهیه می‌شود.

    اسید کوجیک به مهار فعالیت تیروزیناز (Tyrosinase) می‌پردازد و بدین وسیله از تولید طبیعی ملانین در لایه بالایی پوست جلوگیری می‌کند. این ماده علاوه بر کمک به روشن شدن سریع و طبیعی پوست، معمولا عارضه جدی ندارد، بنابراین همیشه اسید کوجیک قابل توصیه است و عقیده بر این است که یکی از سفید کننده‌های برتر پوست است که با تاثیر طبیعی به روشن کردن سریع پوست می‌پردازد. اولین بار در ژاپن تهیه و تولید شده است.



فروش ستو استئاریل الکل با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز ...
واردات,فروش,خرید,تامین,اسید,مواد,ماده,ارایشی,آرایشی,آرایشی بهداشتی,بهداشتی,دارو,دارویی,گرید,کاسمتیک,واردکننده,مواد ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


فروش سیکلو پنتا سیلوکسان با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز ...
واردات,فروش,خرید,تامین,اسید,مواد,ماده,ارایشی,آرایشی,آرایشی بهداشتی,بهداشتی,دارو,دارویی,گرید,کاسمتیک,واردکننده,مواد ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


فروش سدیم فلوراید با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز کالا ...
واردات,فروش,خرید,تامین,اسید,مواد,ماده,ارایشی,آرایشی,آرایشی بهداشتی,بهداشتی,دارو,دارویی,گرید,کاسمتیک,واردکننده,مواد ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


فروش تالک با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز کالا و استعلام ...
واردات,فروش,خرید,تامین,اسید,مواد,ماده,ارایشی,آرایشی,آرایشی بهداشتی,بهداشتی,دارو,دارویی,گرید,کاسمتیک,واردکننده,مواد ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


فروش پوویدون آیودان با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز ...
واردات,فروش,خرید,تامین,اسید,مواد,ماده,ارایشی,آرایشی,آرایشی بهداشتی,بهداشتی,دارو,دارویی,گرید,کاسمتیک,واردکننده,مواد ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


فروش کراس پویدون با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز کالا ...
واردات,فروش,خرید,تامین,اسید,مواد,ماده,ارایشی,آرایشی,آرایشی بهداشتی,بهداشتی,دارو,دارویی,گرید,کاسمتیک,واردکننده,مواد ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


فروش بنزیل الکل با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز کالا ...
واردات,فروش,خرید,تامین,اسید,مواد,ماده,ارایشی,آرایشی,آرایشی بهداشتی,بهداشتی,دارو,دارویی,گرید,کاسمتیک,واردکننده,مواد ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


فروش آویسل ۱۱۲ با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز کالا و ...
واردات,فروش,خرید,تامین,اسید,مواد,ماده,ارایشی,آرایشی,آرایشی بهداشتی,بهداشتی,دارو,دارویی,گرید,کاسمتیک,واردکننده,مواد ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


فروش آلانتوئین با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز کالا ...
واردات,فروش,خرید,تامین,اسید,مواد,ماده,ارایشی,آرایشی,آرایشی بهداشتی,بهداشتی,دارو,دارویی,گرید,کاسمتیک,واردکننده,مواد ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


فروش پروتیین هیدرولیز شده گندم با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت ...
واردات,فروش,خرید,تامین,اسید,مواد,ماده,ارایشی,آرایشی,آرایشی بهداشتی,بهداشتی,دارو,دارویی,گرید,کاسمتیک,واردکننده,مواد ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان
1
بعدي
آخر
(1 تا 10 از 118)

راه اندازي فروشگاه در Eforosh رايگان است

فروش تریس هیدروکلراید،کوجیک اسید,کوژیک اسید,هیالورونیک اسید,سدیم اسکوربیل فسفات،متادون،متادن،فروش متادون،متادون پودری،متادون پودری چین،Methadon,فروش Methadon,واردکننده متادون،خرید متادون،تریزما هیدروکلراید،تریس هیدروکسی متیل امینو متان،فروش تریس بیس،فروش تریس هیدروکلراید،تریتون ایکس،فروش تریتون،فروش پنتیلن گلایکول،خرید پنتیلن گلایکول،پنتیلن گلایکول پنتیلن گلیکول پنتیلن ،پنتیلن گلایکول، پنتیلن گلیکول، penthylene glycol , ارایشی ، بهداشتی، ارایشی بهداشتی، بهداشتی، آرایشی، واردات، چین،فروش ترایزول ترمو،فروش ترایزول گیبکو،خرید و فروش سدیم اسکوربات،وارد کننده سدیم اسکوربات،وارد کننده سدیم آسکوربات،واردکننده سدیم اسکوربات،واردکننده سدیم آسکوربات،فروش ویتامین سی،فروش ویتامین c، کلاژن،فروش کلاژن،فروش کلاژن خوراکی،ژلاتین،کلاژن گاوی،کلاژن ماهی،فروش کلاژن خوراکی،انواع کلاژن خوراکی،انواع کلاژن،واردات کلاژن،واردات کلاژن خوراکی،collagen،فروش collagen خوراکی،واردکننده کلاژن،کلاژن فرانسه،کلاژن گاوی خوراکی چینی،کلاژن چینی،اتیل وانیلین،فروش اتیل وانیلین،وارد کننده،مواد شیمیایی،مواد ازمایشگاهی،مواد آزمایشگاهی،فروش اسید آمینه،فروش اسید امینه، فروش ال پرولین، فروش پرولین، گلوتامین،تری فلورواستیک اسید،سدیم اسکوربات،سدیم آسکوربات،واردات چین،فروش مواد شیمیایی،فروش مواد شیمیائی،هیالورونیک اسید،واردات سیگما،فروش رنگ،سیگما،مرک،آلمان،المان،چین،واردکننده مواد شیمیایی شرکت مرک آلمان،واردات مواد شیمیایی،واردات مواد شیمیائی،نماینده رسمی شرکت مرک در ایران،واردات دارو،دارو،مواد اولیه،ارایشی بهداشتی،مواد اولیه آرایشی بهداشتی،سیگما،کد،واحد،وارد،دانشگاه،ازمایشگاه،آزمایشگاه،واردکننده سیگما،فروش مواد آزمایشگاهی،MERCK,SIGMA,ALDRICH,CDH,CDH INDIA,DEXTRIN,DEXTRINE,HYALURONIC ACID,هیالورونیک اسید،نماینده شرکت سیگما،مواد،فروشنده،واردکننده،فروش مواد شیمیایی،فروش مواد شیمیائی،اسید آمینه،اسیدهای آمینه،اسید امینه،دارو،مواد اولیه،شیمی،نمایندگی مرک،نمایندگی MERCK،شیمی،ازمایش،ازمایشگاه،آزمایشگاه،آزمایشگاهی،واردات،اصل،ارجینال،ارژینال،واردکننده شرکت CDH، صادرات،واردات،هند،سولفوریک،متانول،اتانول،هیدروژن،سولفات،سدیم،پتاسیم،کلریدریک،ارایشی،بهداشتی،دارو،واردات مواد اولیه دارویی،واردات مواد شیمیایی شرکت مرک المان،کارلو،کارلو اربا،نماینده شرکت کارلو ایتالیا،اسید،اسید امینه،اسید آمینه،اسیدهای امینه،واردات انواع ویتامین،ویتامین ا،ویتامین آ،ویتامین بی،ویتامین سی،ویتامین دی،ویتامین ای،ویتامین د،ویتامین کا،لایزین،گلوتامین،استیک اسید،فلورو،فلوئور،آهن،اهن،سولفات،هیدروژن،هیدرات،واردات مواد شیمیایی،واردات مواد شیمیائی،واردات شرکت مرک،واردات شرکت ،شیمی،فیزیک،شیشه الات،شیشه آلات،،واردات مواد شیمیایی شرکت سیگما،مواد اولیه،داروسازی،سازمان،استونیتریل،هند،مواد هندی،مواد،ماده،مواد،نمایندگی مرک المان،نمایندگی مرک آلمان،نماینده سیگما امریکا،نماینده سیگما آمریکا،نمایندگی سیگما،فروشنده مواد شیمیایی،مواد عمده،مواد خرد،داروسازی تماد،داروپخش،انستیتو پاستور،واکسن،امپول،آمپول،واردات مواد،مواد کارلو،هگزان،اتیل،متیل،کلراید،دی فنیل استونیتریل،ان-۲-کلرو پروپیل دی متیل امونیوم کلراید،استیک اسید،ضدعفونی،ماسک،الکل،کلسیم،فسفات،بروماید،فلوراید،بتاسیکلودکسترین،بتا سیکلو دکسترین،بتا-سیکلودکسترین،شیمی،استامینوفن،پاراستامول،متادون،اتیل اولئات،اسدهای چرب،مریستات،گلیسیدیل،فروش استامینوفن،فروش متادون،واردات مرک،سدیم دودسیل سولفات،فروش بنزوکائین،بنزوکائین