Search

شنبه 26 خرداد 1403

منو

آرایشی بهداشتی






قيمت:   ۰ تومان

مواد اولیه آزمایشگاهی » آرایشی بهداشتی

فروش لانت E ( سدیم استئاریل سولفات)با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز کالا و استعلام قیمت با شماره های شرکت تماس حاصل فرمایید. 09122967819 ,88984092 ,88984093,88984094

فروش سدیم استئاریل سولفات (لانت E) و خصوصیات شیمیایی و فیزیکی

سدیم استئاریل سولفات نمک سدیم مخلوطی از استیل و استریل سولفات است که به طور کلی با فرمول مطابقت دارد: CH3(CH2)nCH2OSO3Na مقادیر n 14 و 16 هستند.

سدیم استئاریل سولفات به صورت مخلوطی از نمک های سدیم استرهای اسید سولفوریک الکل چرب اشباع شده به صورت تجاری در دسترس است.

چنین مخلوطی تقریباً از قسمت های مساوی سدیم استیل سولفات و سدیم استریل سولفات تشکیل شده است.

این ماده در اکثر مواد چرب قابل پخش است و به صورت خمیر آبی 15٪ نیز موجود است. ‘،’ خواص سدیم استئاریل سولفات در جدول زیر خلاصه شده است.

خرید سدیم استئاریل سولفات (لانت E) و خواص آن

CAS شماره59186-41-3
جرم مولی694.03 g/mol
فرمول مولکولیC34H70NaO8S2
نام های مترادفسدیم ستیل استاریل سولفات, لانت E , پودر لانت E
رنگپودر سفید تا زرد کمرنگ
انحلال پذیریمحلول در آب
آبی 0.25٪ محلول pH6.5

 

لانت E به راحتی در آب حل می‌شود.

برای اطمینان از قوام خامه ای, در توسعه دهندگان به عنوان یک امولسیون کننده روغن آنیونی در آب استفاده می شود.

فروش سدیم استئاریل سولفات (لانت E) و موارد استفاده از آن

در پاک کننده های پودری به عنوان سورفاکتانت, امولسیفایر, ماده مرطوب کننده, چربی گیر محصولات مراقبت شخصی استفاده می‌شود.

به عنوان سورفاکتانت, امولسیفایر, ماده مرطوب کننده در داروسازی ؛ عامل شناور؛ عامل کف سازی برای کف های لاتکس کاربرد دارد.

در امولسیون های روغن در آب از آن به عنوان هم امولسیون کننده استفاده می شود.

در حالی که در محصولاتی که باید شستشو شوند, مانند شامپوها یا ژل های دوش, از آن به عنوان ماده پاک کننده و کف کننده استفاده می شود.


فروش سدیم استئاریل سولفات (لانت E) برای استفاده در لوازم آرایشی و بهداشتی

سدیم استئاریل سولفات به عنوان سورفاکتانت و ماده تمیز کننده در مواد آرایشی استفاده می‎شود.

از آنجا که برخی از مواد آرایشی و بهداشتی توسط سازنده با غلظت کمتر از 100٪ تأمین می‌شود.

ممکن است لزوماً مقدار گزارش شده توسط فرمول دهنده آرایشی نشان دهنده غلظت واقعی موجود در محصول نهایی نباشد.

غلظت واقعی کسری از گزارش شده به FDA خواهد بود.

داده های ارسالی در چارچوب محدوده غلظت از پیش تعیین شده, فرصتی برای برآورد غلظت واقعی یک ماده تشکیل دهنده در یک محصول خاص فراهم می‌کند.

ورودی در پایین ترین انتهای محدوده غلظت همان ورودی است که در بالاترین انتهای آن محدوده در نظر گرفته می‌شود, بنابراین احتمال بروز خطای دو تا ده برابر در غلظت ماده تشکیل دهنده فرض می‌شود.

سدیم ستئاریل سولفات در محصولات آرایشی و بهداشتی با غلظت های 0.1 تا 25.0٪ سولفات استفاده شده است.

فروش سدیم استئاریل سولفات (لانت E)

سدیم استئاریل سولفات (لانت E) یک نمک سدیم مخلوطی از استیل و استئاریل سولفات است –

که به عنوان سورفاکتانت و ماده پاک کننده در مواد آرایشی استفاده می‌شود.

سدیم استئاریل سولفات (لانت E) یک سورفاکتانت است که به عنوان پاک کننده استفاده می‌شود.

فروش سدیم استئاریل سولفات (لانت E) و روش های تولید آن

لانت E ممکن است از طریق سولفاتاسیون الکل استاریل با کلروسولفونیک اسید, تری اکسید گوگرد یا سولفامیک اسید و به دنبال آن خنثی سازی استر اسید با هیدروکسید سدیم تولید شود.


فروش سدیم استئاریل سولفات (لانت E) و پیدایش آن ها

مواد تشکیل دهنده SLS و SLES و لانت E معمولاً در محصولات شخصی و مواد تمیز کننده یافت می‌شوند مانند:

  • صابون مایع
  • شامپوها
  • مواد شوینده لباسشویی
  • مواد شوینده ظرف
  • خمیر دندان
  • بمب های حمام

فروش سدیم استئاریل سولفات (لانت E) و میزان بی خطر بودن آن ها

هیچ مدرک مستقیمی در ارتباط SLS و SLES ولانت E با سرطان, ناباروری یا مشکلات توسعه وجود ندارد.

این مواد شیمیایی ممکن است در اثر استفاده طولانی مدت به آرامی در بدن شما جمع شوند, اما مقادیر آن ها اندک است.

بیشترین خطر استفاده از محصولات دارای SLS و SLES و لانت E تحریک چشم, پوست, دهان و ریه ها است.

برای افرادی که پوست حساس دارند, سولفات ها نیز ممکن است منافذ پوست را مسدود کرده و باعث ایجاد آکنه شوند.

غلظت SLS یا SLES و لانت E در بسیاری از محصولات در فرمولاسیون کمتر است.

اما هرچه محصولات با پوست یا چشم شما تماس داشته باشند, خطر تحریک بیشتر است.

شستشوی محصول بلافاصله پس از استفاده خطر تحریک را کاهش می‌دهد.

غلظت SLS در محصولات تمیز کننده ممکن است بیشتر باشد.

همانند بسیاری از محصولات تمیز کننده, اعم از SLS یا غیر, قرار گرفتن در معرض طولانی مدت و تماس پوست با غلظت های بالا باعث تحریک می‌شود.

فراموش نکنید که برای جلوگیری از تحریک ریه, پنجره ها را باز نگه دارید یا منبع تهویه داشته باشید.




آرایشی بهداشتی
۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان


فروش کوجیک اسید حجم ۲۵ کیلوگرم محصول چین موجود با کیفیت بالا گرید آرایشی بهداشتی
واردات و فروش کوجیک اسید kojic acid چین آرایشی بهداشتی بسته بندی ۲۵کیلوگرم موجود
آرایشی بهداشتی
۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان


آرایشی بهداشتی
۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان


آرایشی بهداشتی
۰ تومان


پارسول ۵۰۰۰ Parsol بسته بندی ۲۵ کیلوگرم محصول DSM موجود
PARSOL® 5000 is a strong UV-B absorber that helps boost SPF values significantly. An oil-soluble off white powder, this product is compatible with most popular cosmetic ingredients. PARSOL® ...
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش پروتئین وی کنستانتره 80 درصد WPC 80% واردات جدید از کشور هند در پاکت های 20 کیلویی با بالاترین کیفیت تماس ...
مشخصه ها: حاوی 80% وی پروتئین، با قابلیت هضم و جذب بالا پروتئین تقویت کننده سیستم ایمنی حاوی اسیدهای امینه ...
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش اولئیک اسید Oleic acid محصول مالزی ، چین ، ایران در بسته بندی ۱۸۵ کیلویی
خرید فروش اولئیک اسید محصول چین با کیفیت بسیار بالا تناژ موجود oleic acid
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش پودر کراتین بیس و هیدروکلراید بسته بندی 25 کیلویی گرید دارویی خوراکی 09122967819 واتس اپ
خرید و فروش پودر کراتین بیس و هیدروکلراید بسته بندی 25 کیلویی گرید دارویی خوراکی 09122967819 واتس اپ
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


خرید فروش دی فنیل استونیتریل چین 25kg
خرید فروش دی فنیل استونیتریل و دی متیل امینو ایزو پروپیل کلراید هیدروکلراید چین 25kg
آرایشی بهداشتی
۰ تومان


فروش گلوتاتیون احیا Glutathione Reduced محصول چین گرید آرایشی ۲۵ کیلویی موجود تماس : ۰۹۱۲۱۹۶۵۷۹۷-۸۸۹۸۴۰۹۴-۸۸۹۸۴۰۹۳-۸۸۹۸۴۰۹۲ ...
فروش گلوتاتیون احیا Glutathione Reduced محصول چین گرید آرایشی ۲۵ کیلویی موجود تماس : ۰۹۱۲۱۹۶۵۷۹۷-۸۸۹۸۴۰۹۴-۸۸۹۸۴۰۹۳-۸۸۹۸۴۰۹۲ ...
آرایشی بهداشتی
۰ تومان
1
بعدي
آخر
(1 تا 10 از 131)

راه اندازي فروشگاه در Eforosh رايگان است

فروش تریس هیدروکلراید،کوجیک اسید,استونیتریل،گلیکولیک، گلوکزامین،کندروتین،دی،فنیل،استو،نیتریل،متادن،افغانستان،کوژیک اسید,هیالورونیک اسید,دی فنیل استونیتریل,DIPHENYLACETONITRILE,پاراستامول,PARACETAMOL,استامینوفن,سدیم اسکوربیل فسفات،متادون،متادن،فروش متادون،متادون پودری،متادون پودری چین،Methadon,فروش Methadon,واردکننده متادون،خرید متادون،تریزما هیدروکلراید،تریس هیدروکسی متیل امینو متان،فروش تریس بیس،فروش تریس هیدروکلراید،تریتون ایکس،فروش تریتون،فروش پنتیلن گلایکول،خرید پنتیلن گلایکول،پنتیلن گلایکول پنتیلن گلیکول پنتیلن ،پنتیلن گلایکول، پنتیلن گلیکول، penthylene glycol , ارایشی ، بهداشتی، ارایشی بهداشتی، بهداشتی، آرایشی، واردات، چین،فروش ترایزول ترمو،فروش ترایزول گیبکو،خرید و فروش سدیم اسکوربات،وارد کننده سدیم اسکوربات،وارد کننده سدیم آسکوربات،واردکننده سدیم اسکوربات،واردکننده سدیم آسکوربات،فروش ویتامین سی،فروش ویتامین c، کلاژن،فروش کلاژن،فروش کلاژن خوراکی،ژلاتین،کلاژن گاوی،کلاژن ماهی،فروش کلاژن خوراکی،انواع کلاژن خوراکی،انواع کلاژن،واردات کلاژن،واردات کلاژن خوراکی،collagen،فروش collagen خوراکی،واردکننده کلاژن،کلاژن فرانسه،کلاژن گاوی خوراکی چینی،کلاژن چینی،اتیل وانیلین،فروش اتیل وانیلین،وارد کننده،مواد شیمیایی،مواد ازمایشگاهی،مواد آزمایشگاهی،فروش اسید آمینه،فروش اسید امینه، فروش ال پرولین، فروش پرولین، گلوتامین،تری فلورواستیک اسید،سدیم اسکوربات،سدیم آسکوربات،واردات چین،فروش مواد شیمیایی،فروش مواد شیمیائی،هیالورونیک اسید،واردات سیگما،فروش رنگ،سیگما،مرک،آلمان،المان،چین،واردکننده مواد شیمیایی شرکت مرک آلمان،واردات مواد شیمیایی،واردات مواد شیمیائی،نماینده رسمی شرکت مرک در ایران،واردات دارو،دارو،مواد اولیه،ارایشی بهداشتی،مواد اولیه آرایشی بهداشتی،سیگما،کد،واحد،وارد،دانشگاه،ازمایشگاه،آزمایشگاه،واردکننده سیگما،فروش مواد آزمایشگاهی،MERCK,SIGMA,ALDRICH,CDH,CDH INDIA,DEXTRIN,DEXTRINE,HYALURONIC ACID,هیالورونیک اسید،نماینده شرکت سیگما،مواد،فروشنده،واردکننده،فروش مواد شیمیایی،فروش مواد شیمیائی،اسید آمینه،اسیدهای آمینه،اسید امینه،دارو،مواد اولیه،شیمی،نمایندگی مرک،نمایندگی MERCK،شیمی،ازمایش،ازمایشگاه،آزمایشگاه،آزمایشگاهی،واردات،اصل،ارجینال،ارژینال،واردکننده شرکت CDH، صادرات،واردات،هند،سولفوریک،متانول،اتانول،هیدروژن،سولفات،سدیم،پتاسیم،کلریدریک،ارایشی،بهداشتی،دارو،واردات مواد اولیه دارویی،واردات مواد شیمیایی شرکت مرک المان،کارلو،کارلو اربا،نماینده شرکت کارلو ایتالیا،اسید،اسید امینه،اسید آمینه،اسیدهای امینه،واردات انواع ویتامین،ویتامین ا،ویتامین آ،ویتامین بی،ویتامین سی،ویتامین دی،ویتامین ای،ویتامین د،ویتامین کا،لایزین،گلوتامین،استیک اسید،فلورو،فلوئور،آهن،اهن،سولفات،هیدروژن،هیدرات،واردات مواد شیمیایی،واردات مواد شیمیائی،واردات شرکت مرک،واردات شرکت ،شیمی،فیزیک،شیشه الات،شیشه آلات،،واردات مواد شیمیایی شرکت سیگما،مواد اولیه،داروسازی،سازمان،استونیتریل،هند،مواد هندی،مواد،ماده،مواد،نمایندگی مرک المان،نمایندگی مرک آلمان،نماینده سیگما امریکا،نماینده سیگما آمریکا،نمایندگی سیگما،فروشنده مواد شیمیایی،مواد عمده،مواد خرد،داروسازی تماد،داروپخش،انستیتو پاستور،واکسن،امپول،آمپول،واردات مواد،مواد کارلو،هگزان،اتیل،متیل،کلراید،دی فنیل استونیتریل،ان-۲-کلرو پروپیل دی متیل امونیوم کلراید،استیک اسید،ضدعفونی،ماسک،الکل،کلسیم،فسفات،بروماید،فلوراید،بتاسیکلودکسترین،بتا سیکلو دکسترین،بتا-سیکلودکسترین،شیمی،استامینوفن،پاراستامول،اتیل اولئات،اسدهای چرب،مریستات،گلیسیدیل،فروش استامینوفن،فروش ،واردات مرک،سدیم دودسیل سولفات،فروش بنزوکائین،بنزوکائین,لیدوکایین,لیدوکائین,دی فنیل استونیتریل,مواد شیمیایی,شیمیایی,شیمیائی,تائورین,کراتین,لوتئین,هیدروکینون,پروتئین,دگزامتازون,سیپروهپتادین,سدیم اسکوربیل فسفات,سدیم,پتاسیم