Search

پنجشنبه 7 مهر 1401

منو

Industrial صنعتی بهداشتی






قيمت:   ۰ تومان

مواد شیمیایی » Industrial صنعتی بهداشتی

فروش میکروکریستالین وکس با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز کالا و استعلام قیمت با شماره های شرکت تماس حاصل فرمایید. 09122967819 ,88984092 ,88984093,88984094

میکروکریستالین وکس

میکرو کریستالین وکس سفید رنگ است و دارای مقاومت کششی و نقطه ذوب بالاتری است.

میکرو کریستال وکس نوعی موم است که در محصولات مراقبت از پوست و لوازم آرایشی برای ضخیم شدن و بهبود بافت و سازگاری فرمولاسیون استفاده می‌شود.

میکرو کریستالین وکس مومی است که در اثرروغن زدایی نفت تولید می‌شود.

اگرچه ممکن است نگران کننده به نظر برسد که یک محصول مراقبت از پوست از نفت گرفته شده است.

این ماده تشکیل دهنده بی‌خطر است و بسیار تصفیه شده است.

بسیاری از مواد مراقبت از پوست مانند وازلین, پارافین و برخی از سیلیکون ها از نفت گرفته شده اند و بر ایمنی یا کارایی آن ها تاثیری ندارند.

از میکرو کریستالین  وکس در محصولاتی مانند رژ لب, وسایل آرایش چشم, محصولات ناخن,

برخی از محصولات مراقبت از پوست, ضد آفتاب, و محصولات مراقبت از مو استفاده می‌شود.

این ماده برای بهبود بافت و سازگاری محصول, ضخیم تر یا به راحتی پخش شدن آن استفاده می‌شود.

بافت و سازگاری محصولات بخش مهمی از فرآیند فرمولاسیون است زیرا به بهبود حسی محصول و همچنین بهبود اثر بخشی آن از طریق قابلیت پخش کمک می‌کند.


به دلیل ساختار مولکولی منحصر به فرد, شاخه و دایره بیشتری دارد و در نتیجه چسب بسیار خوبی ایجاد می‌شود.

میکرو کریستالین وکس نوعی موم است که توسط نفت خام DE به عنوان بخشی از فرآیند تصفیه نفت، تولید می‌شود.

میکرو کریستالین وکس حاوی درصد بالای هیدروکربن های پارافینیک (شاخه ای) ISO و هیدروکربن های نفتنیک است.

ظرافت بلورهای آن در مقایسه با کریستال بزرگتر موم پارافین مشخص میشود.

این ماده از هیدروکربن های آلیفاتیک اشباع شده با وزن مولکولی بالا تشکیل شده است.

در مقایسه پارافین, موم های میکروکریستالی بسته به منبع روغن خام و روش و درجه تصفیه ممکن است از نظر شخصیت متفاوت باشند.

برخی از آنها شکل پذیر هستند, مانند موم.

برخی سخت و شکننده هستند و برخی نیز در حین دست زدن به راحتی خرد می‌شوند.

دامنه نقطه ذوب بالاتر از موم پارافین است, با گریدهای تجاری از 63 درجه تا 93 درجه سانتیگراد (145 درجه تا 200 درجه فارنهایت).

رنگ واکس های میکرو کریستالی از سفید خامه ای تا قهوه ای تیره است.

و رنگ زدایی دشوار است و ممکن است بو و طعم این موم ها در برخی از برنامه ها نامطلوب باشد.


فروش میکروکریستالین وکس و نحوه ساخت آن

میکرو کریستالین وکس ها از تصفیه مواد تقطیر سنگین حاصل از تولید روغن روان کننده بدست می‌آیند.

سپس محصول باید در پالایشگاه موم روغن گیری شود.

بسته به کاربرد نهایی و مشخصات مورد نظر, ممکن است محصول بوی خود را از دست بدهد و رنگ آن از بین برود (که به طور معمول به عنوان یک زرد قهوه ای یا زرد تیره شروع می‌شود).

این کار معمولاً با استفاده از روش فیلتراسیون یا تصفیه آب با مواد مومی انجام می‌شود.


فروش میکروکریستالین وکس و دلایل استفاده از آن

از میکرو کریستالین وکس برای ضخیم شدن قسمت چربی یا روغن فرمولاسیون استفاده می‌شود.

این امر نه تنها به بهبود قابلیت پخش شوندگی محصول کمک می‌کند بلکه به امولسیون شدن روغن ها نیز کمک می‌کند.

وقتی دو یا چند روغن مخلوط می‌شوند, غالباً بعد از مدتی جدا می‌شوند یا تقسیم می‌شوند.

از اینجاست که امولسیون کننده ها وارد می‌شوند, زیرا به مخلوط شدن روغن ها و جلوگیری از شکافت کمک می‌کند.

بهبود قابلیت پخش شدن یک محصول می‌تواند به انتقال مواد اصلی به طور مساوی در سطح پوست کمک کند.

به همین دلیل است که در برخی از فرمولاسیون ها از میکروکریستالین وکس استفاده می‌شود.

همچنین به کاهش شکنندگی فرمولاسیون های مدادی, مانند رژگونه مدادی یا خوشبو کننده کمک می‌کند.

میکرو کریستال وکس به عنوان یک موم انعطاف پذیرتر در نظر گرفته می‌شود, و آن را در محصولات ضخیم یا نیمه جامد که باید بدون شکستن به طور مساوی پخش شوند, مفید می‌کند.


فروش میکروکریستالین وکس و کاربرد این محصول

میکرو کریستال وکس معمولاً در فرمولاسیون های آرایشی, تولید چسب ها, کرم های مراقبت از پوست, جوهر, آدامس,

شمع, لاستیک, ژل, محصولات کاغذی لمینت, در پوشش ها و روکش ها, در چسب ها, ترکیبات آب بندی, پماد و انواع مختلف جلا دادن استفاده می‌شود.

همچنین در صنایع بسته بندی و پلاستیک استفاده می‌شود.


فروش میکروکریستالین وکس و دلایل استفاده از آن در محصولات آرایشی

موم ها عملکردهای مختلفی دارند و ویژگی های مختلفی در لوازم آرایشی به آن ها می دهند:

امولسیفایر

توانایی موم در عمل به عنوان تثبیت کننده امولسیون آب / روغن.

ماده غلیظ کننده

اصلاح ویسکوزیته امولسیون که ممکن است به عنوان تنظیم کننده قوام عمل کند.

نرم کننده

نرم شدن وبهبود حسی محصول بر روی پوست.

روان کننده

خاصیت موم برای ایجاد احساس رطوبت روی پوست است.

سد رطوبت

موم ها مانع رطوبت هم از رطوبت خارجی (دفع آب) و هم از طریق جلوگیری از از بین رفتن رطوبت در پوست (انسداد) با تشکیل فیلم آن هستند.

عامل سازه

باعث ایجاد نظم در داخل محصول می‌شود, معمولاً مواد را به هم می‌چسباند.

تنظیم کننده سختی

اصلاح سختی سطح که معمولاً منجر به افزایش مقاومت می شود.

اتصال روغن

توانایی موم در جلوگیری از تعریق روغن یا مهاجرت آن به خارج از محصول.

ژلینگ

ضخیم شدن روغن های موجود در محصول آرایشی.

تغییر نقطه ذوب

ثبات حرارتی محصول آرایشی را ایجاد می‌کند.

پلاستیک دهنده

توانایی موم در ایجاد انعطاف پذیری در ساختار با کاهش شکنندگی.

لغزش

احساس صافی که موم هنگام استفاده از محصول در بدن یا لب ایجاد می‌کند.

براق

اصلاح سطح محصول برای داشتن جلای براق.



فروش میکروکریستالین وکس و فواید آن

  • پایه آدامس, رژ لب, کرم های سرد و پمادها (جایی که سفت می‌شوند, روغن کاری می‌شوند, مواد افزودنی حمل می‌کنند و از رطوبت محافظت می‌کنند)
  • بسته بندی مواد غذایی, ضد رطوبت, فیلم, فویل, و صفحه
  • افزایش سیالیت و اتصال انعطاف پذیر چسب های ذوب گرم
  • مداد رنگی, شمع و جوش برای درزگیرها و جلای خوب
  • میزبان ترکیباتی است که از زنگ زدگی جلوگیری می‌کند

  • مواد عایق
  • مواد افزودنی شمع (درصورتی که روغن یا رایحه های زیادی را به آن ها متصل می‌کند)


استفاده در نفت

موم میکرو کریستالی نیز یکی از اجزای اصلی در تولید نفت است.

ساختار شاخه ای زنجیره اصلی کربن باعث می‌شود که مولکول های روغن در ساختار شبکه بلوری قرار گیرند.

با استفاده از پایه های میکرو کریستال وکس نقاط مختلف مجاری (ASTM D938) و نفوذ سوزن (ASTM D1321) می توان خواص نفتی را اصلاح کرد.

با این حال, صنایع کلیدی که از نفت استفاده می‌کنند, مانند صنایع محصولات مراقبت شخصی,

لوازم آرایشی و شمع, مواد بیشتری را تحت فشار قرار داده‌اند که “سبز” محسوب می‌شوند و بر اساس منابع تجدید پذیر هستند.

به عنوان یک گزینه جایگزین, می‌توان از نفت خام هیبریدی استفاده کرد.

هیبرید بنزین از مخلوط پیچیده ای ازروغن های گیاهی و موم ها استفاده می‌کند و آن ها را با فناوری های نفتی و میکرو موم ترکیب می‌کند.

این به یک فرمول ساز اجازه می‌دهد تا با حفظ خواص مفید نفت, درصد بیشتری از منابع تجدیدپذیر را در خود جای دهد.


فروش میکروکریستالین وکس و میزان بی خطر بودن آن

گروه تخصصی بررسی مواد آرایشی و بهداشتی, گروهی که مسئولیت ارزیابی ایمنی مراقبت از پوست و مواد آرایشی را بر عهده دارند, تحقیقات موجود در مورد میکروکریستالین وکس را بررسی کرده‌اند.

آنان نتیجه گرفتند که میکروکریستالین وکس برای مصارف فعلی و غلظت های فعلی مورد استفاده بی خطر است.

آنان هرگونه داده تازه موجود را در سال 2003 مورد بررسی قرار داده و نتیجه گیری مجدد را تأیید کرد.


مقایسه میکرو کریستالین وکس و موم پارافین

میکرو کریستالین وکس مخلوط تصفیه شده ای از هیدروکربن های آلیفاتیک اشباع جامد است و با روغن گیری از بخش های خاصی از فرآیند تصفیه نفت تولید می‌شود.

میکرو کریستالین وکس ها از نظر تصفیه شده با موم پارافین متفاوت هستند که ساختار مولکولی شاخه ای تر است و زنجیره های هیدروکربن طولانی تر هستند (وزن مولکولی بالاتر).

در نتیجه ساختار بلوری میکرو کریستالین وکس بسیار ریزتر از موم پارافین است و این به طور مستقیم بر بسیاری از خصوصیات فیزیکی تأثیر می‌گذارد.

میکروکریستالین وکس ها سخت تر, انعطاف پذیرتر و به طور کلی از نظر ذوب بالاتر از موم پارافین هستند.

ساختار میکرو کریستالین وکس همچنین این موم را قادر می‌سازد تا حلال ها یا روغن را متصل کند و بنابراین از تعریق ترکیبات جلوگیری می‌کند.

موم میکرو کریستالی به طور کلی نسبت به واکس های پارافین تیره تر, چسبناک تر, متراکم تر, نرم تر و کشدارتر است و دارای وزن مولکولی و نقطه ذوب بالاتری است.

ویژگی های الاستیک و چسب واکس های میکروکریستالی مربوط به اجزای زنجیره ای غیر مستقیم است که در آنها وجود دارد.

ساختار کریستال میکرو کریستالین وکس معمولی کوچک و نازک است و انعطاف پذیری بیشتری نسبت به موم پارافین دارد.



موم پارافینمیکروکریستالین وکس
عمدتاً آلکان های بدون شاخهعمدتا آلکان های شاخه ای
کریستالیبی شکل
شکنندهشکل پذیر
نیمه شفافمات
ذوب کم (48 تا 70 درجه سانتیگراد)ذوب بالاتر (54 تا 95 درجه سانتیگراد)
براقچسبنده
سختنرم
سفیدسفید تا رنگی
بی بوبی بو


فروش پودر کراتین بیس و هیدروکلراید بسته بندی 25 کیلویی گرید دارویی خوراکی 09122967819 واتس اپ
خرید و فروش پودر کراتین بیس و هیدروکلراید بسته بندی 25 کیلویی گرید دارویی خوراکی 09122967819 واتس اپ
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


کندروتین سولفات ، گلوکزآمین هیدروکلراید ، متیل سولفونیل متان ۲۵ کیلویی محصول چین با کیفیت بسیار بالا ، Glocoseamine ...
کندروتین سولفات ، گلوکزآمین هیدروکلراید ، متیل سولفونیل متان ۲۵ کیلویی محصول چین با کیفیت بسیار بالا
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


خرید فروش دی فنیل استونیتریل چین 25kg
خرید فروش دی فنیل استونیتریل و دی متیل امینو ایزو پروپیل کلراید هیدروکلراید چین 25kg
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


فروش گلوتاتیون احیا Glutathione Reduced محصول چین گرید آرایشی ۲۵ کیلویی موجود تماس : ۰۹۱۲۱۹۶۵۷۹۷-۸۸۹۸۴۰۹۴-۸۸۹۸۴۰۹۳-۸۸۹۸۴۰۹۲ ...
فروش گلوتاتیون احیا Glutathione Reduced محصول چین گرید آرایشی ۲۵ کیلویی موجود تماس : ۰۹۱۲۱۹۶۵۷۹۷-۸۸۹۸۴۰۹۴-۸۸۹۸۴۰۹۳-۸۸۹۸۴۰۹۲ ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


ملاتونین ، فروش ملاتونین ، خرید ملاتونین ، تهیه ملاتونین ، ملاتونین چیست ، کاربرد ملاتونین / جهت دریافت ...
ملاتونین ، فروش ملاتونین ، خرید ملاتونین ، تهیه ملاتونین ، ملاتونین چیست ، کاربرد ملاتونین
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


ملاتونین ، فروش ملاتونین ، خرید ملاتونین ، تهیه ملاتونین ، ملاتونین چیست ، کاربرد ملاتونین واتس اپ : ۰۹۱۲۲۹۶۷۸۱۹ ...
ملاتونین ، فروش ملاتونین ، خرید ملاتونین ، تهیه ملاتونین ، ملاتونین چیست ، کاربرد ملاتونین
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


بنزوفنون ، فروش بنزوفنون ۴ ، خرید بنزوفنون ۴ ، فروش بنزوفنون۴ ، خرید بنزوفنون۴ ، تهیه بنزوفنون
بنزوفنون ، فروش بنزوفنون ۴ ، خرید بنزوفنون ۴ ، فروش بنزوفنون۴ ، خرید بنزوفنون۴ ، تهیه بنزوفنون ،فروش بنزوفنون ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


فروش ستو استئاریل الکل با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز ...
واردات,فروش,خرید,تامین,اسید,مواد,ماده,ارایشی,آرایشی,آرایشی بهداشتی,بهداشتی,دارو,دارویی,گرید,کاسمتیک,واردکننده,مواد ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


فروش سیکلو پنتا سیلوکسان با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز ...
واردات,فروش,خرید,تامین,اسید,مواد,ماده,ارایشی,آرایشی,آرایشی بهداشتی,بهداشتی,دارو,دارویی,گرید,کاسمتیک,واردکننده,مواد ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


فروش سدیم فلوراید با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز کالا ...
واردات,فروش,خرید,تامین,اسید,مواد,ماده,ارایشی,آرایشی,آرایشی بهداشتی,بهداشتی,دارو,دارویی,گرید,کاسمتیک,واردکننده,مواد ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان
1
بعدي
آخر
(1 تا 10 از 125)

راه اندازي فروشگاه در Eforosh رايگان است

فروش تریس هیدروکلراید،کوجیک اسید,استونیتریل،گلوکزامین،کندروتین،دی،فنیل،استو،نیتریل،متادن،افغانستان،کوژیک اسید,هیالورونیک اسید,دی فنیل استونیتریل,DIPHENYLACETONITRILE,پاراستامول,PARACETAMOL,استامینوفن,سدیم اسکوربیل فسفات،متادون،متادن،فروش متادون،متادون پودری،متادون پودری چین،Methadon,فروش Methadon,واردکننده متادون،خرید متادون،تریزما هیدروکلراید،تریس هیدروکسی متیل امینو متان،فروش تریس بیس،فروش تریس هیدروکلراید،تریتون ایکس،فروش تریتون،فروش پنتیلن گلایکول،خرید پنتیلن گلایکول،پنتیلن گلایکول پنتیلن گلیکول پنتیلن ،پنتیلن گلایکول، پنتیلن گلیکول، penthylene glycol , ارایشی ، بهداشتی، ارایشی بهداشتی، بهداشتی، آرایشی، واردات، چین،فروش ترایزول ترمو،فروش ترایزول گیبکو،خرید و فروش سدیم اسکوربات،وارد کننده سدیم اسکوربات،وارد کننده سدیم آسکوربات،واردکننده سدیم اسکوربات،واردکننده سدیم آسکوربات،فروش ویتامین سی،فروش ویتامین c، کلاژن،فروش کلاژن،فروش کلاژن خوراکی،ژلاتین،کلاژن گاوی،کلاژن ماهی،فروش کلاژن خوراکی،انواع کلاژن خوراکی،انواع کلاژن،واردات کلاژن،واردات کلاژن خوراکی،collagen،فروش collagen خوراکی،واردکننده کلاژن،کلاژن فرانسه،کلاژن گاوی خوراکی چینی،کلاژن چینی،اتیل وانیلین،فروش اتیل وانیلین،وارد کننده،مواد شیمیایی،مواد ازمایشگاهی،مواد آزمایشگاهی،فروش اسید آمینه،فروش اسید امینه، فروش ال پرولین، فروش پرولین، گلوتامین،تری فلورواستیک اسید،سدیم اسکوربات،سدیم آسکوربات،واردات چین،فروش مواد شیمیایی،فروش مواد شیمیائی،هیالورونیک اسید،واردات سیگما،فروش رنگ،سیگما،مرک،آلمان،المان،چین،واردکننده مواد شیمیایی شرکت مرک آلمان،واردات مواد شیمیایی،واردات مواد شیمیائی،نماینده رسمی شرکت مرک در ایران،واردات دارو،دارو،مواد اولیه،ارایشی بهداشتی،مواد اولیه آرایشی بهداشتی،سیگما،کد،واحد،وارد،دانشگاه،ازمایشگاه،آزمایشگاه،واردکننده سیگما،فروش مواد آزمایشگاهی،MERCK,SIGMA,ALDRICH,CDH,CDH INDIA,DEXTRIN,DEXTRINE,HYALURONIC ACID,هیالورونیک اسید،نماینده شرکت سیگما،مواد،فروشنده،واردکننده،فروش مواد شیمیایی،فروش مواد شیمیائی،اسید آمینه،اسیدهای آمینه،اسید امینه،دارو،مواد اولیه،شیمی،نمایندگی مرک،نمایندگی MERCK،شیمی،ازمایش،ازمایشگاه،آزمایشگاه،آزمایشگاهی،واردات،اصل،ارجینال،ارژینال،واردکننده شرکت CDH، صادرات،واردات،هند،سولفوریک،متانول،اتانول،هیدروژن،سولفات،سدیم،پتاسیم،کلریدریک،ارایشی،بهداشتی،دارو،واردات مواد اولیه دارویی،واردات مواد شیمیایی شرکت مرک المان،کارلو،کارلو اربا،نماینده شرکت کارلو ایتالیا،اسید،اسید امینه،اسید آمینه،اسیدهای امینه،واردات انواع ویتامین،ویتامین ا،ویتامین آ،ویتامین بی،ویتامین سی،ویتامین دی،ویتامین ای،ویتامین د،ویتامین کا،لایزین،گلوتامین،استیک اسید،فلورو،فلوئور،آهن،اهن،سولفات،هیدروژن،هیدرات،واردات مواد شیمیایی،واردات مواد شیمیائی،واردات شرکت مرک،واردات شرکت ،شیمی،فیزیک،شیشه الات،شیشه آلات،،واردات مواد شیمیایی شرکت سیگما،مواد اولیه،داروسازی،سازمان،استونیتریل،هند،مواد هندی،مواد،ماده،مواد،نمایندگی مرک المان،نمایندگی مرک آلمان،نماینده سیگما امریکا،نماینده سیگما آمریکا،نمایندگی سیگما،فروشنده مواد شیمیایی،مواد عمده،مواد خرد،داروسازی تماد،داروپخش،انستیتو پاستور،واکسن،امپول،آمپول،واردات مواد،مواد کارلو،هگزان،اتیل،متیل،کلراید،دی فنیل استونیتریل،ان-۲-کلرو پروپیل دی متیل امونیوم کلراید،استیک اسید،ضدعفونی،ماسک،الکل،کلسیم،فسفات،بروماید،فلوراید،بتاسیکلودکسترین،بتا سیکلو دکسترین،بتا-سیکلودکسترین،شیمی،استامینوفن،پاراستامول،متادون،اتیل اولئات،اسدهای چرب،مریستات،گلیسیدیل،فروش استامینوفن،فروش متادون،واردات مرک،سدیم دودسیل سولفات،فروش بنزوکائین،بنزوکائین,لیدوکایین,لیدوکائین,دی فنیل استونیتریل,مواد شیمیایی,شیمیایی,شیمیائی,تائورین,کراتین,لوتئین,هیدروکینون,پروتئین,سدیم اسکوربیل فسفات,سدیم,پتاسیم