Search

پنجشنبه 7 مهر 1401

منو

Industrial صنعتی بهداشتی






قيمت:   ۰ تومان

مواد شیمیایی » Industrial صنعتی بهداشتی

فروش آلانتوئین با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز کالا و استعلام قیمت با شماره های شرکت تماس حاصل فرمایید. 09122967819 ,88984092 ,88984093,88984094

آلانتوئین (Allantoin) 

ماده ای است که  برای مراقبت از پوست استفاده می شود و به مرطوب سازی و لایه برداری آهسته سلول های مرده پوست کمک می کند. آلانتوئین عصاره ای از گیاه کامفری است – گیاهی بومی که در  اروپا و آسیا رشد می کند. آلانتوئین در اوایل دهه ۱۹۰۰ توسط گروهی از دانشمندان انگلیسی کشف شد این ترکیب به صورت ارگانیک در گیاه کامفری ، چغندرقند ، آلوئه ورا ، بابونه و همچنین به طور طبیعی در بافت های برخی از پستانداران یافت می شود. این ماده به کرم های چین و چروک ، سرم ، لوسیون ، ترکیبات شستشوی بدن وشامپوها اضافه می شود.

با این حال  گیاه کامفری یک گیاه بسیار سمی می باشد  که این یک مشکل جدی  است. بنابراین ، اگر از آن به شکل طبیعی استفاده کنید ، ممکن است برخی از عوارض جدی مسمومیت را تجربه کنید. دانشمندان ، عصاره های آن را در آزمایشگاه ها تصفیه و پردازش می کنند. این عصاره ها فاقد سم هستند و می توانند در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست استفاده شوند

حقایقی در رابطه با اثرات درمانی گیاه کامفری و آلانتوئین

طبق یک بررسی تحقیقاتی که در مکمل های درمانی در پزشکی منتشر شده ، شواهدی وجود دارد که نشان می دهد کامفری می تواند به بهبود زخم های که بر اثر سایش ایجاد شده اند، کمک کند. همان بررسی تحقیق نشان می دهد که کامفری می تواند به درمان آرتروز و رگ به رگ شدن مچ پا نیز کمک کند. مطالعه دیگری حاکی از آن است که کرم های حاوی ریشه کامفری می توانند برای تسکین کمردرد مورد استفاده قرار گیرد.

به طور سنتی در داروهای گیاهی برای کمک به کاهش تحریک و حمایت از بهبودی جوش های جزئی و متورم استفاده می شود. در حالی که منابع گسترده ای از مطالعات انجام شده بر روی این ماده وجود ندارد ، اما شواهد موجود و همچنین مطالعات  انجام شده ، از توانایی مرطوب کننده ، لایه بردار و توانایی بالقوه بهبود دهنده آن پشتیبانی می کند.

خواص فیزیکی و شیمیایی آلانتوئین

آلانتوئین یک ترکیب شیمیایی با فرمول C4H6N4O3 است. به آن ۵-اوریدوهیدانتوئین یا گلیوکسیل دیورید نیز گفته می شود. این ماده دیوراید اسید گلیوکسیلیک است. آلانتوئین واسطه اصلی متابولیسم در بیشتر موجودات از جمله حیوانات ، گیاهان و باکتری ها است. این ترکیب با استفاده از اورات اکسیداز (اوریکاز) از اسید اوریک تولید می شود که خود محصول تخریب اسیدهای نوکلئیک است.

از آنجا که اسید اوریک محصول نهایی متابولیسم پورین در انسان است ، فقط فرآیندهای غیر آنزیمی با گونه های اکسیژن واکنش دهنده باعث ایجاد آلانتوئین می شوند ، بنابراین یک نشانگر زیستی مناسب برای اندازه گیری استرس اکسیداتیو در بیماری های مزمن و پیری است.

 کاربردهای آلانتوئین

آلانتوئین همچنین می تواند از چغندر ، جوانه گندم ، بابونه و دانه های تنباکو تهیه شود. با این حال ، آلانتوئین به طور کلی به صورت مصنوعی تولید می شود. ترکیبات مصنوعی اغلب در دنیای مراقبت از پوست ، به ویژه در صنعت زیبایی و شوینده ها شهرت بسیار زیادی پیدا کرده است. تولید مصنوعی این ماده همچنین فشار کمتری به منابع محیطی وارد می کند و باعث افزایش بیشتر گیاه کامفری در طبیعت می شود.

آلانتوئین دارای چندین کاربرد متفاوت در محصولات مراقبت از پوست است و تصور می شود که دارای اثرات مرطوب کنندگی و همچنین خواصی است که به ایجاد پوستی صاف و سالم کمک می کند. این ماده به عنوان یک ماده نسبتاً بی خطر در نظر گرفته می شود ، زیرا دارای عوارض جانبی بسیار کمی می باشد. آلانتوئین به صورت پودر وجود دارد و در بسیاری از محصولات مختلف مانند درمان جای زخم ، لایه بردار ، ماسک و مرطوب کننده وجود دارد و به طور کلی برای انواع پوست بی خطر است.

آلانتوئین ، همچنین به عنوان الومینیوم دی هیدروکسی آلانتوئینات نیز شناخته می شود، این ماده دارای خواص درمانی و تسکین دهنده قوی است و برای قرن ها از آن برای کمک به بهبود آسیب های پوستی و تورم استفاده شده است .

آلانتوئین در چه موادی وجود دارد؟

این ماده اغلب در خمیردندان ها ، دهانشویه ها و سایر محصولات بهداشت دهان و دندان ، در شامپوها ، رژ لب ها ، محصولات ضد آکنه ، محصولات ضد آفتاب و لوسیون های شفاف کننده ، انواع لوسیون ها و کرم های آرایشی و سایر محصولات آرایشی و دارویی وجود دارد.

فواید آلانتوئین برای پوست

این ماده چند منظوره است و می تواند چندین کارایی برای پوست داشته باشد . در ادامه هشت مورد از فواید آن برای پوست شما ذکر شده است:

مرطوب کننده:

آلانتوئین به عنوان نرم کننده ای عمل می کند که پوست شما را مرطوب نگه می دارد و از خشکی و تحریک پذیری آن جلوگیری می کند. این ماده با جلوگیری از اتلاف آب ترانس اپیدرمال ، پوست شما را مرطوب نگه می دارد . اگر پوستی خشک و پوسته پوسته دارید ، آلانتوئین می تواند به سلول های پوستی شما کمک  کند که آب بیشتری را نگه داشته و پوست را مرطوب نگه دارد . این امر باعث می شود پوست شما نرم و لطیف شود.

پوست را تسکین می دهد:

آلانتوئین علاوه بر این ، یک ماده آرام بخش می باشد. این ماده پوست را از عوامل محرک و حساس محافظت می کند و باعث کاهش استرس می شود.

تسریع روند بهبودی پوست:

برای تسکین پوست آسیب دیده و ترمیم زخم مورد استفاده قرار می گیرد. آلانتوئین به بهبود زخم ها ، آسیب های پوستی و جای زخم کمک می کند تا سریعتر بهبودی صورت پذیرد. این ماده فیبروبلاست ها را تحریک می کند (سلولهایی که مسئول تولید کلاژن هستند) و باعث افزایش سنتز ماتریکس خارج سلول می شود. این ترکیب کمک می کند تا پوست طبیعی در محل زخم فورا جایگزین شود.

لایه برداری:

آلانتوئین همچنین یک کراتولیتیک نیز می باشد ، به این معنی که سلول های مرده پوست را لایه برداری می کند. این امر به رسوب زدایی ، ریختن خارجی ترین غشا یا لایه بافت از داخل به خارج کمک می کند.

آبرسانی :

خاصیت کراتولیتیک این ترکیب می تواند محتوای آب سلول ها را افزایش دهد ، بنابراین در برابر آسیب از دست دادن آب ترانس اپیدرمال (TEWL ) از پوست محافظت کرده و  پوست را پر و جوان نشان می دهد.

روشن کردن پوست:

آلانتوئین باعث تکثیر سلول ها  پوستی می شود و از “بازسازی” کلی پوست  پشتیبانی می کند.از انجا که پوست در اثر استرس های مختلف دچار آسیب می شوند سلول های پوستی سعی می کنند خود را ترمیم کنند و در مقابل سلول های بیشتری تولید می کنند. هرچه افراد پیرتر می شوند ، زمان انتقال سلولهای جدید از لایه پایه اپیدرم به لایه فوقانی بیشتر طول می کشد و همچنین پوست دچار استرس می شود و اینها برخی از دلایل خشکی پوست نیز می باشند. این ترکیب به تکثیر سلولی کمک می کند.

پوست را صاف می کند:

این ترکیب با از بین بردن سلول های پوستی مرده سطح (لایه شاخی) ، به صاف و لطیف نگه داشتن پوست کمک می کند.

سلول ها را جوانسازی می کند:

اگرچه این اثر بسیار ناچیز است ، اما هنوز هم می تواند یک ماده ضد پیری موثر تلقی شود. آلانتوئین در تسهیل سنتز کلاژن بسیار مفید است.از آنجا که فیبروبلاست ها (سلول های مسئول تولید کلاژن) را تحریک می کند ، سنتز ماتریکس خارج سلولی را نیز تقویت می کند  به همین دلیل می تواند یک جوان کننده قوی نیز باشد. مطالعات نشان می دهد که استفاده موضعی از این ماده ، همراه با سایر ترکیبات باعث بهبود بافت پوست شده  و به شدت باعث کاهش چین و چروک و خطوط ظریف می شود. همچنین سنتز کلاژن می تواند ظاهری جوان به پوست شما ببخشد.


نحوه استفاده از آلانتوئین

به دلیل کاربردهای متنوع ، آلانتوئین باید بر اساس نحوه استفاده از محصول حاوی آن توصیف شود. ولی به طور کلی استفاده از این ماده به صورت روزانه بی خطر می باشد.

آلانتوئین یک ماده شیمیایی است که معمولا در درمان خشکی پوست ، خشن شدگی و خارش پوست مورد استفاده قرار می گیرد.همچنین  به عنوان نرم کننده عمل می کند که پوست شما را مرطوب نگه می دارد و از خشکی و تحریک پوست  جلوگیری می کند.

با مورد تأیید قرار گرفتن توسط  FDA  امریکا ،استفاده از کرم موضعی آلانتوئین در غلظت ۰.۵ تا ۲.۰ درصد بی خطر تلقی می شود. با این وجود ، هنوز این ماده دارای چندین عوارض جانبی می باشد.

آلانتوئین تا ۰.۵٪ در آب محلول است و در الکل ها بسیار کم حل می شود . قبل از افزودن به آب ، اب را حداقل تا ۶۵ درجه سانتی گراد (۱۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. میزان مصرف معمول آن در محصولات ۰.۱ – ۰.۵٪ است ، اما ممکن است تا ۲٪ افزایش یابد. قیمت آلانتوئین بر اساس کیفیت و منبع آن متفاوت است

عوارض جانبی و مضرات آلانتوئین

به طور کلی ، آلانتوئین غیر سمی است و برای استفاده های آرایشی بی خطر است. این ماده تحریک کننده پوست  نیست و به عنوان یک ضد حساسیت ملایم در محصولات مراقبت از پوست عمل می کند و برای اکثر  پوست ها از جمله پوست های حساس یا انواع بیماری های پوستی مفید است. اما حساسیت به این ماده برای برخی از افراد وجود دارد ، به خصوص اگر مستقیماً از برگ های خرد شده کامفری استفاده شود ، در این صورت باید از مصرف آن اجتناب شود زیرا بسیار سمی است.

بطورکلی مانند اکثر نرم کننده های دیگر ، این ماده بی خطر محسوب می شود ولی ممکن است عوارض جانبی جزئی زیر را هنگام استفاده تجربه کنید:

  • خارش پوست
  • سوزش پوست
  • سرخی
  • جوش زدن

اگر از هر نوع محصول پوستی حاوی آلانتوئین استفاده می کنید و هر یک از این عوارض جانبی  ذکر شده در بالا را مشاهده کردید ، بلافاصله مصرف آن را قطع کرده  و با پزشک خود مشورت کنید.

چه کسانی باید از آلانتوئین استفاده کند؟

همه انواع پوست ها می توانند از خواص این ماده بهره مند شوند ، به ویژه آنهایی که به دنبال بهبود ظاهر بافت و خشکی پوست خود هستند. کسانی که حساسیت پوستی دارند ممکن است از کاربرد محصولاتی که حاوی آلانتوئین هستند نیز بهره مند شوند. بسیاری از محصولات مختلف آرایشی و بهداشتی حاوی این ترکیب هستند مانند کانسیلر ، مرطوب کننده ها ، ماسک ، فونداسیون و رژ لب و سایر محصولات. اگر پوست شما مستعد تحریک باشد ، آلانتوئین ممکن است خطر حساسیت زایی و واکنش های دیگر را کاهش دهد. این ماده  نسبت به سایر ترکیبات تحریک کمتری دارد و ممکن است اثرات سایر مواد تحریک کننده را کاهش دهد.



فروش پودر کراتین بیس و هیدروکلراید بسته بندی 25 کیلویی گرید دارویی خوراکی 09122967819 واتس اپ
خرید و فروش پودر کراتین بیس و هیدروکلراید بسته بندی 25 کیلویی گرید دارویی خوراکی 09122967819 واتس اپ
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


کندروتین سولفات ، گلوکزآمین هیدروکلراید ، متیل سولفونیل متان ۲۵ کیلویی محصول چین با کیفیت بسیار بالا ، Glocoseamine ...
کندروتین سولفات ، گلوکزآمین هیدروکلراید ، متیل سولفونیل متان ۲۵ کیلویی محصول چین با کیفیت بسیار بالا
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


خرید فروش دی فنیل استونیتریل چین 25kg
خرید فروش دی فنیل استونیتریل و دی متیل امینو ایزو پروپیل کلراید هیدروکلراید چین 25kg
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


فروش گلوتاتیون احیا Glutathione Reduced محصول چین گرید آرایشی ۲۵ کیلویی موجود تماس : ۰۹۱۲۱۹۶۵۷۹۷-۸۸۹۸۴۰۹۴-۸۸۹۸۴۰۹۳-۸۸۹۸۴۰۹۲ ...
فروش گلوتاتیون احیا Glutathione Reduced محصول چین گرید آرایشی ۲۵ کیلویی موجود تماس : ۰۹۱۲۱۹۶۵۷۹۷-۸۸۹۸۴۰۹۴-۸۸۹۸۴۰۹۳-۸۸۹۸۴۰۹۲ ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


ملاتونین ، فروش ملاتونین ، خرید ملاتونین ، تهیه ملاتونین ، ملاتونین چیست ، کاربرد ملاتونین / جهت دریافت ...
ملاتونین ، فروش ملاتونین ، خرید ملاتونین ، تهیه ملاتونین ، ملاتونین چیست ، کاربرد ملاتونین
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


ملاتونین ، فروش ملاتونین ، خرید ملاتونین ، تهیه ملاتونین ، ملاتونین چیست ، کاربرد ملاتونین واتس اپ : ۰۹۱۲۲۹۶۷۸۱۹ ...
ملاتونین ، فروش ملاتونین ، خرید ملاتونین ، تهیه ملاتونین ، ملاتونین چیست ، کاربرد ملاتونین
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


بنزوفنون ، فروش بنزوفنون ۴ ، خرید بنزوفنون ۴ ، فروش بنزوفنون۴ ، خرید بنزوفنون۴ ، تهیه بنزوفنون
بنزوفنون ، فروش بنزوفنون ۴ ، خرید بنزوفنون ۴ ، فروش بنزوفنون۴ ، خرید بنزوفنون۴ ، تهیه بنزوفنون ،فروش بنزوفنون ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


فروش ستو استئاریل الکل با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز ...
واردات,فروش,خرید,تامین,اسید,مواد,ماده,ارایشی,آرایشی,آرایشی بهداشتی,بهداشتی,دارو,دارویی,گرید,کاسمتیک,واردکننده,مواد ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


فروش سیکلو پنتا سیلوکسان با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز ...
واردات,فروش,خرید,تامین,اسید,مواد,ماده,ارایشی,آرایشی,آرایشی بهداشتی,بهداشتی,دارو,دارویی,گرید,کاسمتیک,واردکننده,مواد ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان


فروش سدیم فلوراید با کیفیت بالا در بسته بندی 25 کیلوگرم موجود و دارای مجوز مصرف, لطفا جهت دریافت آنالیز کالا ...
واردات,فروش,خرید,تامین,اسید,مواد,ماده,ارایشی,آرایشی,آرایشی بهداشتی,بهداشتی,دارو,دارویی,گرید,کاسمتیک,واردکننده,مواد ...
Industrial صنعتی بهداشتی
۰ تومان
1
بعدي
آخر
(1 تا 10 از 125)

راه اندازي فروشگاه در Eforosh رايگان است

فروش تریس هیدروکلراید،کوجیک اسید,استونیتریل،گلوکزامین،کندروتین،دی،فنیل،استو،نیتریل،متادن،افغانستان،کوژیک اسید,هیالورونیک اسید,دی فنیل استونیتریل,DIPHENYLACETONITRILE,پاراستامول,PARACETAMOL,استامینوفن,سدیم اسکوربیل فسفات،متادون،متادن،فروش متادون،متادون پودری،متادون پودری چین،Methadon,فروش Methadon,واردکننده متادون،خرید متادون،تریزما هیدروکلراید،تریس هیدروکسی متیل امینو متان،فروش تریس بیس،فروش تریس هیدروکلراید،تریتون ایکس،فروش تریتون،فروش پنتیلن گلایکول،خرید پنتیلن گلایکول،پنتیلن گلایکول پنتیلن گلیکول پنتیلن ،پنتیلن گلایکول، پنتیلن گلیکول، penthylene glycol , ارایشی ، بهداشتی، ارایشی بهداشتی، بهداشتی، آرایشی، واردات، چین،فروش ترایزول ترمو،فروش ترایزول گیبکو،خرید و فروش سدیم اسکوربات،وارد کننده سدیم اسکوربات،وارد کننده سدیم آسکوربات،واردکننده سدیم اسکوربات،واردکننده سدیم آسکوربات،فروش ویتامین سی،فروش ویتامین c، کلاژن،فروش کلاژن،فروش کلاژن خوراکی،ژلاتین،کلاژن گاوی،کلاژن ماهی،فروش کلاژن خوراکی،انواع کلاژن خوراکی،انواع کلاژن،واردات کلاژن،واردات کلاژن خوراکی،collagen،فروش collagen خوراکی،واردکننده کلاژن،کلاژن فرانسه،کلاژن گاوی خوراکی چینی،کلاژن چینی،اتیل وانیلین،فروش اتیل وانیلین،وارد کننده،مواد شیمیایی،مواد ازمایشگاهی،مواد آزمایشگاهی،فروش اسید آمینه،فروش اسید امینه، فروش ال پرولین، فروش پرولین، گلوتامین،تری فلورواستیک اسید،سدیم اسکوربات،سدیم آسکوربات،واردات چین،فروش مواد شیمیایی،فروش مواد شیمیائی،هیالورونیک اسید،واردات سیگما،فروش رنگ،سیگما،مرک،آلمان،المان،چین،واردکننده مواد شیمیایی شرکت مرک آلمان،واردات مواد شیمیایی،واردات مواد شیمیائی،نماینده رسمی شرکت مرک در ایران،واردات دارو،دارو،مواد اولیه،ارایشی بهداشتی،مواد اولیه آرایشی بهداشتی،سیگما،کد،واحد،وارد،دانشگاه،ازمایشگاه،آزمایشگاه،واردکننده سیگما،فروش مواد آزمایشگاهی،MERCK,SIGMA,ALDRICH,CDH,CDH INDIA,DEXTRIN,DEXTRINE,HYALURONIC ACID,هیالورونیک اسید،نماینده شرکت سیگما،مواد،فروشنده،واردکننده،فروش مواد شیمیایی،فروش مواد شیمیائی،اسید آمینه،اسیدهای آمینه،اسید امینه،دارو،مواد اولیه،شیمی،نمایندگی مرک،نمایندگی MERCK،شیمی،ازمایش،ازمایشگاه،آزمایشگاه،آزمایشگاهی،واردات،اصل،ارجینال،ارژینال،واردکننده شرکت CDH، صادرات،واردات،هند،سولفوریک،متانول،اتانول،هیدروژن،سولفات،سدیم،پتاسیم،کلریدریک،ارایشی،بهداشتی،دارو،واردات مواد اولیه دارویی،واردات مواد شیمیایی شرکت مرک المان،کارلو،کارلو اربا،نماینده شرکت کارلو ایتالیا،اسید،اسید امینه،اسید آمینه،اسیدهای امینه،واردات انواع ویتامین،ویتامین ا،ویتامین آ،ویتامین بی،ویتامین سی،ویتامین دی،ویتامین ای،ویتامین د،ویتامین کا،لایزین،گلوتامین،استیک اسید،فلورو،فلوئور،آهن،اهن،سولفات،هیدروژن،هیدرات،واردات مواد شیمیایی،واردات مواد شیمیائی،واردات شرکت مرک،واردات شرکت ،شیمی،فیزیک،شیشه الات،شیشه آلات،،واردات مواد شیمیایی شرکت سیگما،مواد اولیه،داروسازی،سازمان،استونیتریل،هند،مواد هندی،مواد،ماده،مواد،نمایندگی مرک المان،نمایندگی مرک آلمان،نماینده سیگما امریکا،نماینده سیگما آمریکا،نمایندگی سیگما،فروشنده مواد شیمیایی،مواد عمده،مواد خرد،داروسازی تماد،داروپخش،انستیتو پاستور،واکسن،امپول،آمپول،واردات مواد،مواد کارلو،هگزان،اتیل،متیل،کلراید،دی فنیل استونیتریل،ان-۲-کلرو پروپیل دی متیل امونیوم کلراید،استیک اسید،ضدعفونی،ماسک،الکل،کلسیم،فسفات،بروماید،فلوراید،بتاسیکلودکسترین،بتا سیکلو دکسترین،بتا-سیکلودکسترین،شیمی،استامینوفن،پاراستامول،متادون،اتیل اولئات،اسدهای چرب،مریستات،گلیسیدیل،فروش استامینوفن،فروش متادون،واردات مرک،سدیم دودسیل سولفات،فروش بنزوکائین،بنزوکائین,لیدوکایین,لیدوکائین,دی فنیل استونیتریل,مواد شیمیایی,شیمیایی,شیمیائی,تائورین,کراتین,لوتئین,هیدروکینون,پروتئین,سدیم اسکوربیل فسفات,سدیم,پتاسیم